talec Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Ahoj, koupil jsem si zrcátka ze škody Superb, starý model zrcátek. Mají být el. nastavitelná, el. sklopná, vyhřívaná + lampička zespodu Jsou tam 2 konektory: 1. velký 12 pinů 2. malý 2 piny - lampička Chci je dávat do Golfa, neměl by někdo schéma těch konektorů, případně poradil co a jak zapojit? Chctěl bych to takto: 1. lampičku zespoda bych propojil se středovou stropní lampou, aby když se rožne lampa svítily současně i lampičky v zrcátkách. 2. chci dodělat stmívací zrcátka - kam napojit kabely u středového zrcátka? Zrcátko má 6 kabelů, ale z propojovacího konektoru už jdou jen 3, zbylé 3 nejsou napojeny. 3. Sklápění zrcátek bych zatím napojil jen na otočný ovladač nastavení srzcátek ( mám tam polohu sklápění ), ovladač má 10 výstupů, ale obsazeny jsou jen 4 4. půjde dodělat, že při zařazení spátečky mi sjede zrcátko dolů, když nemám el. sedadla s pamětí? 5. Proč do zrcátek do toho kolečka, které nastavuje sklon skla jdou u Golfa 4 jen asi 3 dráty a u superba asi 7? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.