Přejít na obsah

Napínací kladka pro drážkovaný řemen alternátoru

Torreto

Doporučené příspěvky

Chlapy potřebuju poradit.

odchází mi napínací kladka u drážkovaného řemenu, respektive asi tlumič vibrací. Nicméně chci koupit celý set kde je kladka, tlumič a držák. cena origo je cca 5000, mám možnost to mít za 3900, ale zdá se mi to ranec. Našel jsem tady tuhle:

http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/038145283a-tlumic-vibraci-remene-1-9tdi-superb.html

je to výrobce INA. Když jsem se díval na autokelly tak je to o 500kč levnější než origo. Tak si myslím že na tom odkaze nahoře, to není špatná cena a myslím že by to nemělo být nic špatného.

Chci se teda zeptat zda s tím máte někdo nějakou zkušenost a popřípadě zda je tady někdo, kdo to umí sehnat ještě levněji.

Taky mě zajímá zda si to vyměním sám. Ale moc se mi do toho nechce teda.

Dík za každou radu a zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsme právě četl že to není špatný, že se to dává do prvovýroby a všude je na to chvála.. takže do toho asi půjdu. A kontakt na něj asi nemáš co?? Vím že jsme tady to číslo na něho někde viděl, ale nevím kde. Když tak zkusím pohledat no.

Ta montáž té kladky asi bude složitější na čas co?? bude se muset asi sundat nárazník a chladič že??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...