brunoos Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Mám problém při ražení 4. 1,2,3 bez jakýchkoliv problémů, ale když chci dat 4 tak radici paku nejde z neutralu přesunout maa 4. Jakoby tam pace něco vadilo. Někdy do nejde vůbec, jindy při použití větší síly tam skočí (když už ji tam dám tak nedojde k vydání žádného zvuku - prostě jako by se nic nedělo). Zajímavé je, že když řadím z 5 na 4 tak je vše OK. když stojim na miste tak je taky vše OK. Prosím o radu co to může způsobovat, ať když pujdu do servisu jsem trochu v obraze a nesnaží se mi vyměnit půlku auta. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 osoběn bych vyměnil olej v převodovce a seřídil lanovody....pokud to nepomůže, hledej problém v převodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.