Chadwick Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Uvažuji o přehození světel na OII ale přemýšlím o jednom. ŘJ se pak musí překódovat na použití xenonů, protože mají jiný odběr a ŘJ by je mohla také zhasnout. Lze takto řj. upravit již před samotným přehozením celých světel ? Když jsou ještě na autě klasické halogeny, ale v řj. jsou již nastaveny xenony. Jak se potom zachová řj. ? Jde mi o to, že tam chci xenony dávat o víkendu, ale to mi žádný servis nepřekóduje. A jezdit po tmě se mi nechce. Nebo nemá někdo tady VAG a je z okolí Prostějova ? Olomouce, Přerova ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) Uvažuji o přehození světel na OII ale přemýšlím o jednom. ŘJ se pak musí překódovat na použití xenonů, protože mají jiný odběr a ŘJ by je mohla také zhasnout. Lze takto řj. upravit již před samotným přehozením celých světel ? Když jsou ještě na autě klasické halogeny, ale v řj. jsou již nastaveny xenony. Jak se potom zachová řj. ? Jde mi o to, že tam chci xenony dávat o víkendu, ale to mi žádný servis nepřekóduje. A jezdit po tmě se mi nechce. Nebo nemá někdo tady VAG a je z okolí Prostějova ? Olomouce, Přerova ? neviem ako je to na octe 2 , ale na golfe V a asi aj na octe 2 to bez problemov prehod, svetla ti pojdu, maximálne ti bude svietit na budíkoch žltá kontrolka ako ked máš vypálenú žiarovku, kym to nenakoduješ Editováno: 9. leden 2009, autor: dream7000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Uvažuji o přehození světel na OII ale přemýšlím o jednom. ŘJ se pak musí překódovat na použití xenonů, protože mají jiný odběr a ŘJ by je mohla také zhasnout. Lze takto řj. upravit již před samotným přehozením celých světel ? Když jsou ještě na autě klasické halogeny, ale v řj. jsou již nastaveny xenony. Jak se potom zachová řj. ? Jde mi o to, že tam chci xenony dávat o víkendu, ale to mi žádný servis nepřekóduje. A jezdit po tmě se mi nechce. Nebo nemá někdo tady VAG a je z okolí Prostějova ? Olomouce, Přerova ? jestli mas zajem tak Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Kluci zatím díky. Někdo tady na fóru právě i psal, že pokud to nenakóduješ, tak ti je sice řj rozsvítí ale pak zjistí, že je jiný odběr tak obvod vypne. Asi jako když dáte do osvětlení spz diody. Rozsvítí je a po chvilce osvětlení spz zhasne. Ale jinak díky. Xenony ještě nedorazily, takže ještě mám čas na montáž. Jinak do Brna to mám taky kousek, tak bych se když tak ozval. Zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Vaša je z Prostějova... a rozumí tomu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Pokud dáš xenony-překódovat je musíš ihned nebo ti budou blikat a můžeš zničit jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 A co když se to překóduje dopředu dokud tam budou ještě halogeny ? Dejme tomu že v pátek překóduju a o víkendu nasadím ? Protože ta sebekontrola u OII je opravdu "úžasná" . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 to jsem neřešil.Dělal jsem to,když to bylo potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 nebudou ti nejspíš svítit potkávačky, kontrola prasklých žárovek totiž odpojí okruh z důvodu chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Prostějov umí přijed se světly, přehodíme, nakódujeme Editováno: 10. leden 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Pro Vaša : máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Takže xenony přehozeny, náklony na manuál předěláno, řj. přeprogramovaná. Jinak přehození motorků pro náklony je podle návodu fakt docela jednoduché. A o přeprogramování řj. pro světla se postaral VAŠA. I tomu patří velké díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Nenajde se někdo kdo umí přehodit ty xenony a nakodovat jednotku v okolí Prahy, Mělník, Litoměřice, Roudnice, atd...? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) Jinak návod je zde http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/Xenony.htm A opravdu jak píší ostatní nezapínat xenony po přehození ihned, ale až po překódování. Zkusil jsem to před a myslel jsem, že mám na autě stroboskopy. Fakt hrozí zničení. Editováno: 17. leden 2009, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) A pár fotek nakonec. Je to celkem, jednoduché. Halogenovým motorkům seříznete táhlo přesně v místě, kde se začíná úžit. Provrtáte, jelikož je duté, jde to lehce. Z xenonových motorků ucvaknete tu žlutou čepicku táhla a na ní necháte i tak cca 1 cm tu kovovou tyčinku na které je přidělána a která přesně pasuje do vámi vyvrtané dírky v táhlu halogenu. Před zasunutím stačí potřít sekundovým lepidlem, aby nevyjelo ven a je to. Přepojit drátky, nasadit, sešroubovat a je to. Jinak na fotkách je již halogenové naklápění v xenonech. Editováno: 18. leden 2009, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Taky jsem to dělal, ale lépe to vypadá když se to přepinuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Proto jsem to včera rozdělával a to co vidiš na fotkách tam již není. Už je to připájené jak má být a krásně všechny spoje přetaženy a zataveny v bužírce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Pěkná práce taky se do toho budu muset pustit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Já jsem myslel vypinovat celý svazek k motorku z konektoru halogenu a napinovat do konektoru xenonu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak tak vypinovat a dát do xenonů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak tak vypinovat a dát do xenonů... Zdravim muzete mi nekdo rict kdyz budu menit xenony za halogeny, tak se pry musi nejake dratky preletovat aby neblikali? Vite nekdo ktery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Drátky nepřeletuješ. Aby ti neblikaly tak musíš přeprogramovat jednotku aby povolila xenony místo halogenů. Jinak měníš jen motorky. A ty co použiješ z halogenů, tak musí být zapojeny stejně jako by byly zapojeny v halogenovém světle. To je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Drátky nepřeletuješ. Aby ti neblikaly tak musíš přeprogramovat jednotku aby povolila xenony místo halogenů. Jinak měníš jen motorky. A ty co použiješ z halogenů, tak musí být zapojeny stejně jako by byly zapojeny v halogenovém světle. To je vše. Aha tak to je dobre, nekdo mi rikal ze musim preletovat nejake dratky ale to budou asi ty od motorku co? Ty uz jsi to delal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jo jo. Minulý týden. Jen musíš přepinovat, já je přeletoval, drátky od motorků. Jinak nic. A přeprogramovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jo jo. Minulý týden. Jen musíš přepinovat, já je přeletoval, drátky od motorků. Jinak nic. A přeprogramovat. Ok takze je to fakt tak jednoduche? Jen prehodit svetla a preprogramovat a pak dodelat ty motorky.??? Jeste se te zeptam delal jsis to sam nebo kdo ti to kodoval? A odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.