krs Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 zdravim,hladam sikovneho calunika,kto by mi mohol spravit predne sedacky do Laurinky,r.v 2001.na pasazierovej sedacke sa potrhala cast koze pri dverach a na vodicovej sa zacina rozliezat vo svoch. Preto hladam kozu (maximalne totoznu) alebo calunika,kto by mi to mohol spravit. Pytal som sa uz aj v skode,pod akym oznacenim sa ta koza predava,ale nikto mi to nevedel povedat. popripade,kde by som mohol zohnat sedacky v normalnom stave ? ak niekto predava.google mi vyhodil len jedny sedacky,aj tie boli dotrhane ... Vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfujara Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 A já myslel že to je z vepře :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 V Praze je jeden sikovnej calounik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.