xxfavo Vloženo 22. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Dobre ja te chci taky videt:D:D:D sakra to zni divne ted jsem se vratil z projizdky a na pekne ceste je to moc dobry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Proto jezdím většinou pěkný cesty a špatným se vyhýbám, i když občas není jiná možnost, ale zas jedu pomalu, abych se moc nenaklepal Takže je to vyřešené, prostě musíš jezdit opatrně a hold občas si škrtneš, ono se to obrousí a pak to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 to škrtání plastem je naprosto běžný, plastovám krytem (samosebou ho mám dobře upevněný) jsem škrtal skoro pořád = na léto jsem ho měl sundaný.....někteří si musí uvědomit, že TDi má níž vanu a hlavně ten plastovej dekl jinak když jsem měl stavák ( a stočil jsem ho), tak jsem bral krytem při přejezdu retardéru (jízda krokem)....prostě snížení je krásný, ale má i svoje mouchy řešení je jednoduchý....plasťák pryč a plechovou (duralovou) lyžinu pod motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 24. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 no jo,ale to by jsme museli nejak vymyslet:) nejlepsi kdyby to uz nekdo vymyslel a zacal vyrabet za rozumnejsi penize nez za 8000 no prave se musim podivat jeste kolik tam je pod tim krytem mista k vaneat vim,co si muzu jeste dovolit ,kdyz uz skrtu krytem o zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Jako takhle .. neznám Fabii, která by měla protrženou vanu, takže tam bude asi velká rezerva. Ale za to znám hodně Octavii 1, které vanu protrženou měly a nebyly sníženy, orvané nárazníky, urvané nárazníky o obrubníky apod. Tohle auto je průser, ale když budeš jezdit opatrněji, tak si škrtneš občas, ale nic se ti nestane s vanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.