Márty'SP Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Zdravím chlapi.Všimnul jsem si,že motor poslední dobou začal mít zvláštní prdivý zvuk ale nic dalšího (výkon,spotřeba v pořádku).Nevíte někdo o co by mohlo jít a zda jde o něco vážnýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 tak ten "zvlaštní" zvuk alespoň nahrej.. Nikdo tady nevlastní křišťálovou kouli aby ti mohl od stolu poradit, v čem je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Ja doma jednu kristalovou kouli mam. Ale nefunguje. Asi vadnej kus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 21. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Nahraju ho.Jinak je to zvuk jako když jede nějáký poladěný auto (dunivý a prdivý zvuk). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 výfuk???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 21. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Ten mi prohlíželi v autorizáku nedávno a prej je naprosto ok.je sice fakt že autorizáci toho moc nevědí ale kdyby asi s nim něco bylo tak by to hned chtěli vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 to je jednoduché s tím výfukem.Nech nastartované auto a zacpi výfuk.Pokud bude vadný tak někde bude profukovat.Taky bych to sázel na něj podle toho co píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 22. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 dobře díky za radu,zkusim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Mrkni na sání. Jestli jsi to někdy v poslední době rozdělával nebo měnil filtr, tak ti to třeba někdě špatně sedí. Pokud ti to nasává vzduch někde jinde tak to taky má jiný zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 20. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) Chlapi všimnul jsem si další věci.Při rychlejším sešlápnutí plynu je z palubky slyšet zvuk jako když se brčkem dopíjí zbytek pití v kelímku ale výkon,spotřeba i plynulost jízdy je OK.Někdy to začne i samo a při sešlápnutí plynu to zas přestane.Jinak to prdění bylo asi opravdu od špatně nasazeného sání.Po výměně filtru OK. Editováno: 20. leden 2013, autor: Márty'SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEAR Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 No jo další co má bublinky v palubce, buď těsnění pod hlavou nebo chlazení oleje a možná víčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 24. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2013 zároveň při nastartování má motor někdy po dobu asi 10 sekund nepravidelný chod ale jen když je studenej.nesouvisí to i s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 GEAR: nechapu proč ho strašiš těsněním pod hlavou hned.... MartySP: ten nepravidelny chod máš pravděpodobně kvuli nefunkčnosti některe žhavici svičky.Motor třeba nažhaví 3 válce a 4 se musi přidat za chodu do těch 10 vteřin...Bublání v palubce sem po vyměně chladici kapaliny taky slyšel,ale to protože jsem po vyměně sice nastartoval ale nedržel jsem motor v 2000ot/min po dobu 180 vteřin viz.dilenská přiručka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 to jsou hydroštely ne ? už se to tu řešilo a prý to není nic vážného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 25. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2013 (editace) Je fakt,že jsem měnil chladící kapalinu a neudělal taky to co jsi psal a jde to ještě nějak srovnat?.To se mi ulevilo,že to nemusí být těsnění pod hlavou :-) Ty žhavící svíčky mě nenapadli je pravda,že po nastartování a těch 5-10 vteřin se srovná a i když to hned zdechnu a hned nastartuji tak už je to OK.Určitě zítra nahraji zvuk motoru a dám to sem.Jelikož nejsem mechanik tak nevím co jsou hydroštely.Jinak díky moc za rady chlapi :-) Editováno: 25. leden 2013, autor: Márty'SP 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEAR Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Tak co to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.