Airman64 Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Ahoj panove hledal sem, ale nenašel jen same o hučení a pískání co se týče serva :-) Dneska jsem ze srandy otevřel nadržku serva a mam to na minimum tak bych se rád optal co přesně mam koupit a dolít :-) a přibližna cena :-) Asi neni vice typu těch servokapalin snad teda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g004000m2-olej-servorizeni-1-litr-felicia-fabia-fabia-2-roomster-octavia-superb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Je jenom jeden typ ano ? Sem myslel ze jic hbude mraky jak je olejů :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 jasne,že ich je neúrekom,ale ja ti doporučujem origo ...možno ti ešte niekto napíše inakší olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Přesně tak. Každý ti může napsat něco jiného. Mě když protíkalo servo tak jsem koupil v OBI první hydraulický olej co jsem viděl a doplnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 ok ok tak kupim origo a doliju me spis slo to jestli se nemuze nejak zhluknout nebo tak jestli neni podminka dat uplne stejny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Ahoj nezapomen poradne odvzdusnit, jinak to bude pískat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Nic nekupuj ani nedolévej. Máš to v normě. To žralok: V olejích do serva je sakra velký rozdíl. Věř mi - doléval jsem servo tak 4 měsíce a prošlo mi tam cca 15 litrů různé hydrauliky a poznám na řízení, jestli ten olej je dobrý nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Uder: to je NESMYSL pokud ma minimum je to problem!!! a s tema olejeme chtel bych videt kam jsi tech 15 litru nalil, neliljsi to jinam? tohle je NO COMMENT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 souhlasím s Liberem.Když chceš dolít servo kup to co ti poslal v odkazu.Já to taky tak udělal a nestěžuju si.Možná ´že bude lepší jak se za mnou stavíš.Něco ještě mám v garáži a na doplnění ti to bude stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Uder: to je NESMYSL pokud ma minimum je to problem!!! a s tema olejeme chtel bych videt kam jsi tech 15 litru nalil, neliljsi to jinam? tohle je NO COMMENT Kámo pokud měl servo vadné a musel neustále dolívat tak proč ne?Jestli jednou servo teče tak je to na pytel.Takže v tomto případě dolíval dokud nesehnal nové a nebo neopravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Něco z DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Under: nesmis verit uplne vsemu co pisou , Elvis žije!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Kámo pokud měl servo vadné a musel neustále dolívat tak proč ne?Jestli jednou servo teče tak je to na pytel.Takže v tomto případě dolíval dokud nesehnal nové a nebo neopravil. Ahoj Vicku, no ted jsem to resil dosti intenzivne, vzdyt vis, serva jsou dobre a kazi se upne minimalne (obtelefonaval jsem skodovky v Olomouci a nikdo nikdy takovou zavadu neresil) takze netesnost byla asi nekde na hadickach, coz se melo detekovat po doliti cca 1 litru, tento nezvykly unik, myslim. No ale muzu se plest :-) Myslim, ze to dopadne tak, ze tam dolije olej a odvzdusni a nasledne to bude min a min a uz vubec piskat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Under: nesmis verit uplne vsemu co pisou , Elvis žije!? Jak věřit všemu, co píšou? Co to je za nesmysl? Viděl jsi vůbec někdy dílenskou příručku od škodovky? Servo olej má být na minimu, protože když se zahřeje motor, potom se kapalina roztáhne a začne plnit vyrovnávací nádobku. Jinak jak píše Vick, doléval jsem servo olej, protože mi to teklo kolem manžet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 (editace) N E S O U H L A S Editováno: 23. Srpen 2012, autor: Castor603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 N E S O U H L A S Vždycky se tu někdo najde, to by jinak nebylo škodaforum, že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Proste to vidim jinak bud se smir nebo ne, kazdy obycejny beloch ma narok na svuj nazor, vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 23. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 No v chladnem stavu ( auto stojí 2 dny ) mam minimum coz podle te dilenske prirucky sedí... Jinak slysim poprve ze se olej roztahuje ja prave myslel ze olej se pouziva v hydraulice protoze se neroztahuje ani neztahuje viz. pistnice na sklapěčce a rameno atd.. ale ten ole jasi nebude stejny... Vito: oukej domluvime se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.