sunny1986 Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Zdar chlapi,potřeboval bych poradit s jedním problemém ohledně Octavie 1.8 20v.Jde o to že při vetším sešlápnutí plynu auto přestane jet a začne střílet a nejede,když plyn trochu povolím auto se rozjede začne tahat a nestřílí.Dělá to spíše při zahřatém motoru,za studena to jede v pohodě.Díky za každý typ a radu co by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kuřefix Kuzník Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 ahoj. já mám ten samý motor ale tohle se mi nestalo ještě,já mám problém se studenými starty,nastartuji tak na 4 pokus auto vždy škytá jak kdyby jelo na jeden až tři válce,musím tomu někdy pomoct sešlápnutím plynu,a někdy to nastartuje úplně v pohodě.nechápu.každopádně auto jede do nemocnice kvůli oleji takže na to musí mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekMa Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Tpoval bych to na váhu vzduchu, čili špatná směs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
just Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 mě to dělalo totéž a přestalo to po výměně rozvodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunny1986 Vloženo 22. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Napadá ještě někoho něco co by to mohlo být??Pořád problém přetrváva.Je zajimave že pokud se to nezahřeje na 90C tak vše v pohodě a jakmile vyskoči rucicka na 90,zacne to cukat a strilet pri prudsim seslapnuti.Vymene a zkontrolovane hadice sani,vycistena vaha vzduchu,vymenen palivovy filtr,cidlo teploty odpojene a žádná změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
just Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 V mém případě pomohlo vyčištění váhy vzduchu Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Kamil_ Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Možná že jen blbej benzin,nebo už zanešená škrtící klapka,je třeba kouknout i na vzduchovej filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannys1.8 Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Čau,já měl něco podobného nejdřív se mi stávalo,že když jsem po pár kilometrech jízdy vypnul motor,nešlo mi pak nastartovat,motor točil a trvalo třeba 5minut než jsem to nakopnul. Poté mi známej poradil vyměnit čidlo teploty vody,to jsem vyměnil a starty jsou teď ok.Jenže to začalo dělat další pakárnu-po vytočení motoru cca do 2000otáček to pak při zařazení rychlosti spadne na cca 600 až to skoro chcípne.I rozjezdy jsou teď pomalý,škubavý,jako by někde váznul vzduch,může to být špatná váha? Díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutik66 Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 ahoj asi mam podobny problém.at za studena nebo za tepla tak kdyz preradim a dam plyn az na zem motor se zadusi a jak kdyz kucká a jak povolim ozije a pak muzu dat plyn na podlahu a je to ok.pri jakych otáčkách radite? ja pri 3000 ale klesne to cca na 2000. obcas se to zadusi pri rozjezdu ze to doslova stoji na miste. měnil sem vzduchový filtr a napadlo me jestli nejde nejak vycistit vaha vzduchu a jak. dikyOdesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.