mike_k Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 (editace) Caute, Urcite uz to tu nekde je, ale nenasel jsem. Mohl by mi nekdo rict postup jak se ma spravne sundavat ten, plast co je okolo radia/navigace tak, aby se nic neposkodilo a slo to delat opakovane? Staci za to vzit silou zespodu z popelniku nebo je na to nejaky figl? Uvazoval jsem, ze bych pri parkovani na problemovych mistech proste Columba vyndal a bral s sebou. Sice mi ho i tak urcite ukradnou nekde jinde, kde to bude vypadat na pohled bezpecne, ale alespon bych to trochu oddalil. Jinak kdyz Columbuse uplne odpojim a zase pripojim, zustanou ulozena nastaveni, stanice atd.? Bude vzdy treba zadavat PIN? Diky Editováno: 30. Srpen 2012, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 (editace) Mezi plastový rámeček a přístrojovku zasuneš kreditku a zapáčíš Rámeček vyskočí. PIN zadávat znovu nemusíš. Editováno: 30. Srpen 2012, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Este potrebujes TORX srobovak. Stanice budes musiet naladit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 to není pravda, předvolby zůstanou!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Rámeček se dá sundat i bez pomůcek rukou - odspodu (otevřít popelník) a postupně vycvakávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladder Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Protože jezdím jen o víkendu a přes týden většinou ne, Columba vydělávám pravidelně cca 3/4 roku. Rámeček jde v pohodě rukou a i po tolika vyndáních je v pohodě. Veškeré nastavení zůstává uloženo, pin se zadávat nemusí. Jediné na co bych si dával pozor je, že v letních dnech může být Columbus pěkně horký a proto má svůj interní větráček, který ho ještě nějakou dobu po vypnutí motoru ochlazuje. Takže asi není moc vhodné ho odpojit od zdroje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.