Přejít na obsah

Pad vykonu

Rombero

Doporučené příspěvky

Tak jsem skousel jezdit opet s pootevrenym vickem cely vikend.z pocatku to bylo vpohode.tak uz jsem mel radost.ale pak to zas zacalo.bylo to minkrat.ale delalo to.tak v tydnu necham vycistit egr a reknu at zkusi i ten katik.jinak kdyby to bylo odvzdusneni nadrze.tak to nebude delat na lpg.tak koukam ze se v tom budem porad stourat.snad na neco prijdem a bude pokoj.tak hazejte sem novy poznatky zatim mafiani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi to nedalo a vcera jsem byl u znameho autoelektrikare.ten promeril ventil na odvzdusneni nadrze a hodnoty nebyli dobre tak jsem ho nakonec vymenil protoze jsem ho sehnal prez znameho za 1200,- original novy coz je super cena.dnes jsem nakroutil necelich 250km a je to super zatim se zavada znova neprojevila.tak snad uz bude pokoj.ted je narade jeste vycistit egr a dufam ze nachvilku bude klid jeste hodim echo jestli to je ok zatim se mejte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...