VAG BoBo Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 |Ještě EGR ventil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Ten prej 40kw nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 (editace) Já moc tyto motory nedělám. Je to zajímavé, ale takové problémy to tady jednomu opravdu dělal katalyzátor. Editováno: 16. Září 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rombero Vloženo 16. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Tak jsem skousel jezdit opet s pootevrenym vickem cely vikend.z pocatku to bylo vpohode.tak uz jsem mel radost.ale pak to zas zacalo.bylo to minkrat.ale delalo to.tak v tydnu necham vycistit egr a reknu at zkusi i ten katik.jinak kdyby to bylo odvzdusneni nadrze.tak to nebude delat na lpg.tak koukam ze se v tom budem porad stourat.snad na neco prijdem a bude pokoj.tak hazejte sem novy poznatky zatim mafiani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rombero Vloženo 18. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Tak mi to nedalo a vcera jsem byl u znameho autoelektrikare.ten promeril ventil na odvzdusneni nadrze a hodnoty nebyli dobre tak jsem ho nakonec vymenil protoze jsem ho sehnal prez znameho za 1200,- original novy coz je super cena.dnes jsem nakroutil necelich 250km a je to super zatim se zavada znova neprojevila.tak snad uz bude pokoj.ted je narade jeste vycistit egr a dufam ze nachvilku bude klid jeste hodim echo jestli to je ok zatim se mejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rombero Vloženo 23. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2012 Potvrzuji ze po vymeme auto slape jak ma tak jsem rad.mejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.