ajvn Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Ahoj, Da se nejak provizorne zabezpecit octavka proti kradezi napriklad kdyz jdu na hriby a necham ji nekde u lesa? napriklad vypojenim zapalovacich kabelu atd.? Jde mi hlavne o nastartovani, je mi jasne ze proti robiti skel nebo odtazeni nic neudelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miral1 Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 (editace) Taky jsem měl tenhle problém, nejjednodušším řešením mi přišla montáž skrytého vypínače (odpojení starteru). Ačkoli je to docela obehraná písnička, jsem spokojený (mám ho dobře zašitej). Dělali mi to předloni v Plzni na Roudné (auto TOPRA), cena do 900,-Kč se vším všudy. V kombinaci se zamčenou řadičkou jsem klidnější. Je mi jasné, že 100pro to není ale základ byl položen. Editováno: 1. Únor 2013, autor: Luďa necituj předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Ja pouzivam zabezpeceni typu - jet na hriby vlakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 já mám jednu radu, nemít auto, je to nejhorší investice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 (editace) Kokta7: Stejně jako házet prachy do ženský Editováno: 1. Únor 2013, autor: h.vik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Tak zámek zpátečky je k hov*u, minulý týden mě o tom přesvědčil známej, u octavek a fabii odjedete do 30s. (upozornuju ze dopředu a po vlastní ose) Podle kámoše co dělá zabezpečení aut je dobré mít minimálně (protože 100%zabezpečení neexistuje):1) Alarm - kvalitní imobilizer (GSM může být, ale stačí rušicka a je po GSm)2) Zásuvku diagnostiky v palubce dát pryč (ukrýt na jiné místo), místo ni dat jinou, treba z vrakáče, do te nejlépe pustit 12v 3) Celkem osvedceny je system bullock (zamykání pedálu) při jeho odstranení musí mít zlodej otevrený dvere a to nemají rádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.