Přejít na obsah

Provizorni zabezpeceni vozidla

ajvn

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Da se nejak provizorne zabezpecit octavka proti kradezi napriklad kdyz jdu na hriby a necham ji nekde u lesa? napriklad vypojenim zapalovacich kabelu atd.?

Jde mi hlavne o nastartovani, je mi jasne ze proti robiti skel nebo odtazeni nic neudelam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...

Taky jsem měl tenhle problém, nejjednodušším řešením mi přišla montáž skrytého vypínače (odpojení starteru). Ačkoli je to docela obehraná písnička, jsem spokojený (mám ho dobře zašitej). Dělali mi to předloni v Plzni na Roudné (auto TOPRA), cena do 900,-Kč se vším všudy. V kombinaci se zamčenou řadičkou jsem klidnější. Je mi jasné, že 100pro to není ale základ byl položen.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvek
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Tak zámek zpátečky je k hov*u, minulý týden mě o tom přesvědčil známej, u octavek a fabii odjedete do 30s. (upozornuju ze dopředu a po vlastní ose)

Podle kámoše co dělá zabezpečení aut je dobré mít minimálně (protože 100%zabezpečení neexistuje):

1) Alarm - kvalitní imobilizer (GSM může být, ale stačí rušicka a je po GSm)
2) Zásuvku diagnostiky v palubce dát pryč (ukrýt na jiné místo), místo ni dat jinou, treba z vrakáče, do te nejlépe pustit 12v :)
3) Celkem osvedceny je system bullock (zamykání pedálu) při jeho odstranení musí mít zlodej otevrený dvere a to nemají rádi.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...