Publikováno Září 4, 201213 r Ahoj, Da se nejak provizorne zabezpecit octavka proti kradezi napriklad kdyz jdu na hriby a necham ji nekde u lesa? napriklad vypojenim zapalovacich kabelu atd.? Jde mi hlavne o nastartovani, je mi jasne ze proti robiti skel nebo odtazeni nic neudelam
Leden 31, 201312 r Taky jsem měl tenhle problém, nejjednodušším řešením mi přišla montáž skrytého vypínače (odpojení starteru). Ačkoli je to docela obehraná písnička, jsem spokojený (mám ho dobře zašitej). Dělali mi to předloni v Plzni na Roudné (auto TOPRA), cena do 900,-Kč se vším všudy. V kombinaci se zamčenou řadičkou jsem klidnější. Je mi jasné, že 100pro to není ale základ byl položen. Upraveno Únor 1, 201312 r od Luďa necituj předchozí příspěvek
Únor 19, 201312 r Tak zámek zpátečky je k hov*u, minulý týden mě o tom přesvědčil známej, u octavek a fabii odjedete do 30s. (upozornuju ze dopředu a po vlastní ose) Podle kámoše co dělá zabezpečení aut je dobré mít minimálně (protože 100%zabezpečení neexistuje):1) Alarm - kvalitní imobilizer (GSM může být, ale stačí rušicka a je po GSm)2) Zásuvku diagnostiky v palubce dát pryč (ukrýt na jiné místo), místo ni dat jinou, treba z vrakáče, do te nejlépe pustit 12v 3) Celkem osvedceny je system bullock (zamykání pedálu) při jeho odstranení musí mít zlodej otevrený dvere a to nemají rádi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.