tomasso2 Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Zdravím vsechny, chtel bych se zeptat, mam Fabii 1,2TSI rv. 9/2011, nyni najeto necelych 13tis km a sviti mi servis za 20 dní, pritom ma nastaveno z vyroby servis po 30t. km nebo po 2 letech, jak je mozne ze auto chce ted servis? Mate s tim nekdo zkusenosti? Co muze auto potrebovat takhle brzy? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlazoSVK Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Mne sa to stalo tiež na staršej fábií v servisnej knižke písané po 30 000 km / 2 roky no palub. počítač hlásil niečo iné. V servise mi to potom prestavili na 30 K...proste len chyba systému(nastavený iný interval). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Asi protože máte proměnný servisní interval. Nevím od kdy to škodovka dává do všech aut - honba za body pro ekologii... 30 000km nebo 2 roky je maximální doba. Řídící jednotka to přepočítává podle toho jak jezdíte. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Přesně jak píše inya. To je max. Pokud jezdíš krátký a často startuješ, tak se interval zkracuje. Ale jinak to vypadá, že máš nastaveno rok nebo 15 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Zdravím vsechny, chtel bych se zeptat, mam Fabii 1,2TSI rv. 9/2011, nyni najeto necelych 13tis km a sviti mi servis za 20 dní, pritom ma nastaveno z vyroby servis po 30t. km nebo po 2 letech, jak je mozne ze auto chce ted servis? Mate s tim nekdo zkusenosti? Co muze auto potrebovat takhle brzy? Dik Asi bude chtít servis - co jiného? A myslím, že je to jen dobře. Aspoň se vyhneš problémům s napínáním rozvodového řetězu. Vyměnit olej s filtrem, možná vzduchový a pylový filtr - podle stavu. Považuji za hřích spáchaný na motoru, pokud bych chtěl jezdit s motorovým olejem 2 roky nebo 30000 km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasso2 Vloženo 12. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Diky vsem za odpovedi, jen mne prekvapuje ze v serv. knizce je jasne dano servis pri 30t km nebo po 2 letech a presne po roce a jen ve 13tis si to rekne o servis, auto mam od dubna 2012, najeto melo 6tis, jezdim denne trasu 20km tam a zpet po dalnici. Prekvapilo mne ze to chce servis uz nyni. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Možná si servisní interval změnil předchozí majitel. Nemohu než opakovat, že to považuji za velmi rozumné opatření. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 (editace) Takisto odporúčam (bez ohľadu na to ako je nastavený palubný interval) pri 1,2 TSI po roku uričite vymeniť olej, ostatné veci (servis) po dvoch rokoch. Editováno: 12. Září 2012, autor: akubus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Tak se pozeptej původního majitele. Ale opravdu to vypadá, že si nechal nastavit pevnej interval na 1rok/15000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.