Přejít na obsah

Fabia 1,2TSI servis

tomasso2

Doporučené příspěvky

Zdravím vsechny,

chtel bych se zeptat, mam Fabii 1,2TSI rv. 9/2011, nyni najeto necelych 13tis km a sviti mi servis za 20 dní, pritom ma nastaveno z vyroby servis po 30t. km nebo po 2 letech, jak je mozne ze auto chce ted servis? Mate s tim nekdo zkusenosti? Co muze auto potrebovat takhle brzy? Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím vsechny,

chtel bych se zeptat, mam Fabii 1,2TSI rv. 9/2011, nyni najeto necelych 13tis km a sviti mi servis za 20 dní, pritom ma nastaveno z vyroby servis po 30t. km nebo po 2 letech, jak je mozne ze auto chce ted servis? Mate s tim nekdo zkusenosti? Co muze auto potrebovat takhle brzy? Dik

Asi bude chtít servis - co jiného?

A myslím, že je to jen dobře.

Aspoň se vyhneš problémům s napínáním rozvodového řetězu.

Vyměnit olej s filtrem, možná vzduchový a pylový filtr - podle stavu.

Považuji za hřích spáchaný na motoru, pokud bych chtěl jezdit s motorovým olejem 2 roky nebo 30000 km.

Odkaz ke komentáři

Diky vsem za odpovedi, jen mne prekvapuje ze v serv. knizce je jasne dano servis pri 30t km nebo po 2 letech a presne po roce a jen ve 13tis si to rekne o servis, auto mam od dubna 2012, najeto melo 6tis, jezdim denne trasu 20km tam a zpet po dalnici. Prekvapilo mne ze to chce servis uz nyni. Tom

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...