Přejít na obsah

Co to ma na narazniku ?

BiGGy

Doporučené příspěvky

Dá se to koupit např. zde:

http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-ii-predni-naraznik-oem.html

Ale zklamu tě, vypadá to hrozně, protože se to nalepí na origo přední nárazník, je to vidět v přechodu že je to přes nárazník nalepený a hlavně ti to skryje lištu a na bocích a vzadu ji máš, tak to vypadá hrozně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci díky .. ja to uz videl na vlastni oči a nevypada to zle.. samozdrejme mel ostatni listy v barvě jinak by to asi nešlo... ja spis čekal že to bude stat par kaček.. protože uvazuju ze na svou poredface koupim rs naraznik ... proto jsem myslel ze toto bude levnejsi varianta ale asi ne :kol-26:

Odkaz ke komentáři

Rozhodně vyjde levněji jetý RS předek a i to bude vypadat mnohem lépe, ikdyž za ty peníze bych radši navýšil výkon. Teď mě tak napadlo, nezkoušel jste někdo dát na před FL OII nárazník z RS fl OII? viděl jsem na netu fotku, kde to bylo, jen by mě zajímalo, jak moc náročná je úprava toho nárazníku kolem světel

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...