Publikováno Září 22, 201212 r Na všech face O2 lze zapnout trvalý podsvit celých budíků. Vyměnit autíčko za hezčí...Zapnout zobrazení druhé rychlosti v km/h, Zapnout červené podsvícení času...další drobnosti budu přidávat.
Září 22, 201212 r Autor Na fotkách jsou sice pro Superba2, ale funkčně je to stejné: Podsvit: Auta: A ukázka jak funguje koncern...
Září 22, 201212 r jak je to složitý překopat ? stačí na to VAG nebo se upravuje přímo soft budíků ? pokud to není tajné
Září 22, 201212 r Zaujalo mě zobrazení druhé rychlosti, t. zn. trvale zobrazený digitální tachometr, že :-) Ještě kdyby tak šel přepnut na zobrazování přesné rychlosti, místo - několik km/h. Sice je mi jasné, že to nepůjde z GPS z Columba, ale i na CAN je k dispozici dost přesná rychlost, proti GPS tam mívám rozdíl nejvýš 1 km/h. Přesnou rychlost bych uvítal v každém případě, nejde trvale zrušit korekce tachometru? Upraveno Září 22, 201212 r od milos_s
Září 22, 201212 r Předpokladam, že to asi pujde menit jen u maxika, nebo mas odzkousen i panel bez maxika ?
Září 22, 201212 r Autor Podsvit půjde určitě taky zapnout, vše ostatní je funkce spojená s Maxi-Dotem.
Září 22, 201212 r VAG toto neřeší. Korekce tachometru je možné měnit Takže se jedná o zásah do budíků? Nebo do jiné jednotky, která data posílá do CAN? Jsem to schopný jako elektronik udělat, nebo je to spíš na návštěvu? Dík, Miloš Upraveno Září 22, 201212 r od milos_s
Září 23, 201212 r Autor Je to zásah přímo v budíkách. Normálně si vyčtu eepromu a tu upravím. Nutná osobní návštěva. Vše se děje přes konektor diagnostiky. Budíky nejdou ven z auta.
Září 24, 201212 r hmm pěkný pěkný..... a kdy bude ve škodlivce barevnej tak jako v tiguanovi....... když jsme u toho popisu koncernu ;-)
Září 24, 201212 r Ferdo, jako vzdy perfekt prace :-) Jsem rad, ze jsem si tyto funkce jiz dlouho pral (vc. te 2. mlhovky), inspirovalo Te to ? Lze tedy na tom 2.rychloukazateli ukazovat CAN rychlost, resp. nekorigovanou rychlost ? Mas ode me PM... Upraveno Září 24, 201212 r od omicron
Září 25, 201212 r Nezkusil bys něco podobného i na před fl budíkách plus to snížení podsvitu....určitě bych měl zájem
Září 30, 201212 r Takze diky Ferdovi me to jiz chodi, ackoliv po jistych problemech, ale jak rikam, jiz OK. Budiky se rozsviti (tj. ve dne - se snizenymi svetelnymi podminkami jsou LighAssistentem ztlumeny, ale to se jiz obvykle zapina sutomaticky hlavni osvetleni, mluvim tedy o poloze L.A. v "A") po zapnuti zapalovani a protoceni rucicek hlavnich budiku (pokud je tedy touto fičúrou Vase auto stejne jako me vybaveno), horni lista MaxiDOTu je v prijemne (a v noci nijak neoslnujici) rude barve, a dal drobnych, ale velmi uzitecnych malickosti jako je konecne funkcni kontrola LED v osvetleni auta bez OBC chybovych hlasek, nebo obe svitici zadni "hmlhovky"... Druhy ukazatel rychlosti (po jeho aktivaci v "maxiku") ale bohuzel ukazuje opet jen "tachometrovou" (tj. zkreslenou), a ne skutecnou CAN nebo GPS rychlost, to je docela skoda. To by jeste chtelo vychytat... Upraveno Září 30, 201212 r od omicron
Říjen 4, 201212 r Autor Další funkce budíků...v nabídce stav vozu lze zobrazit: Telefonní číslo lze nastavit i podle přání....
Říjen 7, 201212 r Autor Další možné funkce: 1. Zakázání regulace podsvitu u otáčkoměru a tachometru(budíky budou stále jasně svítít bez občasného efektu tzv. žloutnutí) 2. Volba "Profily" - lze zapnout a vypnout tzv personalizace klíčů 3. Informace v MFD: Dotankovat - informuje o potřebném množství paliva pro dotankování do plné nádrže
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.