Kubiscz Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Nevite jestli je nejaka firma co montuje LCD do operky hlavy, ale do ty co je vase? Pokousel jsem se hledat na googlu, ale nasel jsem pouze LCD namontovane na sedacku a nebo novou operku jako takovou... Dekuji predem za kazde doporuceni a radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Kup si LCD a najdi dobrého čalouníka který to udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiscz Vloženo 28. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Jo taky jsem si rikal, ale nevim co v operce najde.. mozna tam je neco co nejde uplne vyriznout a pak to horsi bude napojeni na Colomba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 je to odlitek tvrdého polystyrenu takže se to dá krásně vyříznout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.