Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kod ramena monroe L29571

post-83570-0-51604700-1412087552.jpg

silentblok sa predáva v celom domčeku alebo sa dá aj prelisovať , ide to s rozumom ľahko vo zveráku a kladivom , žiadny sťahovák nie je 

hm takze cely ten hlinikovy domcek sa da kupit? Kolko to stoji alebo ake to ma oznacenie. Nikde som nenasiel len samotny silentblok alebo len s domcekom.

dakujem

Najlepsie by bolo cislo z etky. Mam 125kw 4x4 cbbb 07/2009

ten hliníkový domček so silenblokom je

1K0 199 231J → vľavo

1K0 199 232J → vpravo 

ceny už si nájdeš na nete podľa čísla dielu...

alebo si kúp 2 samotné lôžka 1K0407183E a prelisuj ich ...

Jj nasiel som teda vdaka kodu samostatny silentblok lemforder 3455901teda kupim 2x na obe strany a nech sa to prelisuje a dozadu tie priecne spodne ramena menim tiez za lemforder (swag odisli po roku). Dakujem chalani za info

a prečo nie origo? tie 1K0407183E stoja cca 13eur kus a držia a zadky okolo 60€ kus , a tie nové 1K0501529J tiež držia

A mas nejake zle skusenosti s lemforder? Vraj prave tie sli spolu so swag ako prvovyroba. Plus mam 2ks lemforderov v ramci mojho nakupu od dodavatela za 9eur tak za tu cenu nie je co riesit. A skusenosti s lemforder len tie najlepsie.

ja mám skúsenosť z originál dielmi , hold ak chcem mať opičku a nemám na banániky to nie je dobré 

• 2 týdny později...

Tak som dal vymenit na svojej "podvizivenej" :-) opicke zadne ramena a v predu tie silentbloky za lemforder a pocitovo riadna zmena. Auto stvrdlo a vobec uz s nim nehupe zo strany na stranu. Uz len cas ukaze vydrz...

• 5 měsíců později...

Zdravím Vás pánové,

chtěl bych se zeptat, zdali tyto přední silentbloky 1K0407183E budou pasovat i na mého SII 1,8 TSi, BZB, 08. Chtěl bych udělat komplet přední nápravu, ale nevím které silentbloky budou ještě potřeba. Někdo ochotný s Etkou?

pasujú len ich musíš prelisovať v tých hliníkových domčekoch ... ešte potom predné silentbloky ramien 1K0407182

Děkuji, mám nachystané i přední a zadní tyčky stabilizátoru tak doufám, že podvozek bude jak nový.

• 4 týdny později...

je to stejne i na predohrabu,nebo se jedna jen o 4x4?taky mi uhyba hlavne ve vetru a nevim jestli je to tak citlive na bocni vitr nebo je neco spatne.

stejné 

Tak to budu muset nechat zkontrolovat protoze to je neprijemne,musim ho porad korigovat volantem.

Zkousel jsem ho zvednout jen tak pred garazi a kdyz chytnu kolo tak s nim dokazu jemne otocit jako na predni naprave:-)sice o kousek a vetsi silou ale mohlo by to byt ono.asi se ta naprava sama ridi:-)nevite nekdo kolik to stoji ve skodovce?nechtel bych tam cpat nejake nahrady

Upraveno od drroman

Tak jsem dneska ty ramena vymenil prace tak hodka 1 strana na zemi.

Ahoj, nevíte prosím vás jestli tady tento silentblok bude pasovat dozadu na přední rameno Superb 2 combi, předokolka? 

http://www.cc-autodily.cz/luzko-ulozeni-ramene-1

Vím, že to pasovalo na Octavii 2, zdá se mi, že můj superb trochu plave, nevím jestli je to možné, mám najeto 75000km...

Vím, že když mi plavala Octavie 2, tak byli na vině zadní řídící tyčky, ty se vyměnili a bylo to jako nové...

Mám dvě varianty buď ty silentbloky a nebo ty řídící tyče, spíše si myslím, že silentbloky, protože u Octavie jsem ty řidící tyče měnil až v ca. 200.000km... takže nepředpokládám, že by byli na Superbu špatné... Moc se mi do toho nechce, ale mám ještě záruku tak kdyžtak zajedu do Škodovky a nechám je bádat nad nesmrtelností brouka, ale už to slyším, ale pane na tom autě nic není, je tam vše v naprostém pořádku...

Pokud mi někdo poradí budu velice rád... díky Martin

záleží od roku výroby  , ale ak to je v záruke tak to bude 2012 a novšie , tj plechová nápravnica a tá nemá takéto silentbloky ...  pajsrom sa dá nájsť každá vôľa 

mám r.v. 10/2011... nechal jsem to zkontrolovat u známého v dílně, řekl, že tam nic není, ale prostě se mi to nezdá, mám takový pocit, že je tam něco špatně...

vybité zadné silenbloky predných ramien sa najlepšie skúšajú na plošinovom zdviháku ..vtedy nie sú kolesá zvesené dolu

Díky a nevíte jestli ty silentbloky co jsem poslal odkaz jsou záměnné za originál zadní silentbloky v předních ramenách...

ale ak sa nemýlim,tak ty máš MR 2012 a tam máš iné ramená ...presne ako písal kolega suri. v príspevku č.70

aha, díky, to jsem nevěděl, myslel jsem, že podvozek je u všech roků výroby stejný...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.