kerky18 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Kod ramena monroe L29571 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 silentblok sa predáva v celom domčeku alebo sa dá aj prelisovať , ide to s rozumom ľahko vo zveráku a kladivom , žiadny sťahovák nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 hm takze cely ten hlinikovy domcek sa da kupit? Kolko to stoji alebo ake to ma oznacenie. Nikde som nenasiel len samotny silentblok alebo len s domcekom. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Najlepsie by bolo cislo z etky. Mam 125kw 4x4 cbbb 07/2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 ten hliníkový domček so silenblokom je 1K0 199 231J → vľavo 1K0 199 232J → vpravo ceny už si nájdeš na nete podľa čísla dielu... alebo si kúp 2 samotné lôžka 1K0407183E a prelisuj ich ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Jj nasiel som teda vdaka kodu samostatny silentblok lemforder 3455901teda kupim 2x na obe strany a nech sa to prelisuje a dozadu tie priecne spodne ramena menim tiez za lemforder (swag odisli po roku). Dakujem chalani za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 a prečo nie origo? tie 1K0407183E stoja cca 13eur kus a držia a zadky okolo 60€ kus , a tie nové 1K0501529J tiež držia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 A mas nejake zle skusenosti s lemforder? Vraj prave tie sli spolu so swag ako prvovyroba. Plus mam 2ks lemforderov v ramci mojho nakupu od dodavatela za 9eur tak za tu cenu nie je co riesit. A skusenosti s lemforder len tie najlepsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 ja mám skúsenosť z originál dielmi , hold ak chcem mať opičku a nemám na banániky to nie je dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Tak som dal vymenit na svojej "podvizivenej" :-) opicke zadne ramena a v predu tie silentbloky za lemforder a pocitovo riadna zmena. Auto stvrdlo a vobec uz s nim nehupe zo strany na stranu. Uz len cas ukaze vydrz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freestyle Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Zdravím Vás pánové, chtěl bych se zeptat, zdali tyto přední silentbloky 1K0407183E budou pasovat i na mého SII 1,8 TSi, BZB, 08. Chtěl bych udělat komplet přední nápravu, ale nevím které silentbloky budou ještě potřeba. Někdo ochotný s Etkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 pasujú len ich musíš prelisovať v tých hliníkových domčekoch ... ešte potom predné silentbloky ramien 1K0407182 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freestyle Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Děkuji, mám nachystané i přední a zadní tyčky stabilizátoru tak doufám, že podvozek bude jak nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 je to stejne i na predohrabu,nebo se jedna jen o 4x4?taky mi uhyba hlavne ve vetru a nevim jestli je to tak citlive na bocni vitr nebo je neco spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Tak to budu muset nechat zkontrolovat protoze to je neprijemne,musim ho porad korigovat volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Zkousel jsem ho zvednout jen tak pred garazi a kdyz chytnu kolo tak s nim dokazu jemne otocit jako na predni naprave:-)sice o kousek a vetsi silou ale mohlo by to byt ono.asi se ta naprava sama ridi:-)nevite nekdo kolik to stoji ve skodovce?nechtel bych tam cpat nejake nahrady Editováno: 6. Duben 2015, autor: drroman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Tak jsem dneska ty ramena vymenil prace tak hodka 1 strana na zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Ahoj, nevíte prosím vás jestli tady tento silentblok bude pasovat dozadu na přední rameno Superb 2 combi, předokolka? http://www.cc-autodily.cz/luzko-ulozeni-ramene-1 Vím, že to pasovalo na Octavii 2, zdá se mi, že můj superb trochu plave, nevím jestli je to možné, mám najeto 75000km... Vím, že když mi plavala Octavie 2, tak byli na vině zadní řídící tyčky, ty se vyměnili a bylo to jako nové... Mám dvě varianty buď ty silentbloky a nebo ty řídící tyče, spíše si myslím, že silentbloky, protože u Octavie jsem ty řidící tyče měnil až v ca. 200.000km... takže nepředpokládám, že by byli na Superbu špatné... Moc se mi do toho nechce, ale mám ještě záruku tak kdyžtak zajedu do Škodovky a nechám je bádat nad nesmrtelností brouka, ale už to slyším, ale pane na tom autě nic není, je tam vše v naprostém pořádku... Pokud mi někdo poradí budu velice rád... díky Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 záleží od roku výroby , ale ak to je v záruke tak to bude 2012 a novšie , tj plechová nápravnica a tá nemá takéto silentbloky ... pajsrom sa dá nájsť každá vôľa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 mám r.v. 10/2011... nechal jsem to zkontrolovat u známého v dílně, řekl, že tam nic není, ale prostě se mi to nezdá, mám takový pocit, že je tam něco špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 vybité zadné silenbloky predných ramien sa najlepšie skúšajú na plošinovom zdviháku ..vtedy nie sú kolesá zvesené dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Díky a nevíte jestli ty silentbloky co jsem poslal odkaz jsou záměnné za originál zadní silentbloky v předních ramenách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 ale ak sa nemýlim,tak ty máš MR 2012 a tam máš iné ramená ...presne ako písal kolega suri. v príspevku č.70 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 aha, díky, to jsem nevěděl, myslel jsem, že podvozek je u všech roků výroby stejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.