Přejít na obsah

Octavia I r.v. 98, 1.6 - 74kW, benzín + LPG

Honza Richter

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

mám problém s kolísáním otáček. Několik vláken jsem četl zde na fóru i jinde na internetu, ale přesto: U této Octavie 1.6 74kW, r.v.98, benzín + LPG dochází při volnoběhu ke kolísání otáček mezi řekněme 750 - 1600 otáček stále dokola nahoru dolu nahoru dolu.

Byly provedeny tyto zásahy:

- výměna škrtící klapky

- výměna váhy vzduchu

- výměna čidla otáček

- výměna čidla teploty motoru

- výměna hadice odsávání olejových par

- kontrola veškeré elektriky

- kontrola všech hadic a hadiček, sání atd. zda není někde netěsnost

A problém stále trvá. Budu vděčný za každý tip nebo postřeh co s tím. Na diagnostice nevyběhne žádná chyba.

Poznámka: Auto nemá rozdělovač.

Díky moc všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...

Pozeram, ze otazka je uz dost stara a mna by tiez zaujimalo ci sa zadarilo nieco s tym urobit. Predpokladam, ze lpg je sekvencne. Ja mam Zenit pro. Trochu som sa v tom posprtal, pozhanal diagnostiku na plyn a laborujem. precistil som plynove vstrekovace, nastavil zdvih vstrekov pustil diagnostiku a myslel som si ze mam vyhrane. Skutocne to zacas slapalo, ale zacalo mi to robit uz aj na benzine, ale nie vzdy. Ked ho trochu vytocim nad 3500 ot. zase to chilu ide v poho. Ak mas nejake relevantne info budem rad za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...