Pavel S Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 Pánové,chci měnit olej a říkal jsem si,že trochu vyčictím vnitřek motoru.Máte někdo zkušenost s http://www.olejshop.cz/aditiva/p/stp-engine-flush-pripravek-pro-cisteni-motoru-450ml-30-011/ a nebo je to ůplně k ničemu a nic to nepomůže. díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 jsem k těmto věcem skeptický, a myslím si, co z motoru nedostane kvalitní olej-to tam má taky zůstat, motor si sedá do všech těch usazenin a je na to zvyklý, určitě mu nemůže zničehoc udělat dobře vytvoření vůlí a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Tenhle přípravek jsem několikrát u škodovek použil a můžu jen doporučit! Není agresivní a motor po vypuštění oleje zůstane doopravdy víc čistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 (editace) ... s víc vůlemi. Stavím se k tomu stejně jako dick. Co nevyčistí olej tam má zůstat. Editováno: 13. Říjen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Wojnare jsem rád, že jsem v tom nezůstal sám, ono se má uživatelům k tomu A totiž říci také B, tak jsme to uděli za výrobce sami :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.