Pavel S Vloženo 11. Říjen 2012 Vloženo 11. Říjen 2012 Pánové,chci měnit olej a říkal jsem si,že trochu vyčictím vnitřek motoru.Máte někdo zkušenost s http://www.olejshop.cz/aditiva/p/stp-engine-flush-pripravek-pro-cisteni-motoru-450ml-30-011/ a nebo je to ůplně k ničemu a nic to nepomůže. díky moc. Citovat
dick Vloženo 12. Říjen 2012 Vloženo 12. Říjen 2012 jsem k těmto věcem skeptický, a myslím si, co z motoru nedostane kvalitní olej-to tam má taky zůstat, motor si sedá do všech těch usazenin a je na to zvyklý, určitě mu nemůže zničehoc udělat dobře vytvoření vůlí a pod. Citovat
Mirek 835 Vloženo 13. Říjen 2012 Vloženo 13. Říjen 2012 Tenhle přípravek jsem několikrát u škodovek použil a můžu jen doporučit! Není agresivní a motor po vypuštění oleje zůstane doopravdy víc čistý. Citovat
Wojnar Vloženo 13. Říjen 2012 Vloženo 13. Říjen 2012 (editace) ... s víc vůlemi. Stavím se k tomu stejně jako dick. Co nevyčistí olej tam má zůstat. Editováno: 13. Říjen 2012, autor: Wojnar Citovat
dick Vloženo 13. Říjen 2012 Vloženo 13. Říjen 2012 Wojnare jsem rád, že jsem v tom nezůstal sám, ono se má uživatelům k tomu A totiž říci také B, tak jsme to uděli za výrobce sami :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.