Publikováno Říjen 17, 201212 r pánové, poslední dobou se mi téměř při každé jízdě vždy tak na půl minuty rozsvítí oranžově kontrolka EPC, v návodu jsou jen obecné řeči že je závada v ENGINE POWER SYSTEM (řídící jednotka motoru). Nevíte někdo co by to mohlo být? K prodejci určitě brzy zajedu, auto je v záruce, ale nečekám od nich nějaké řešení. Upraveno Říjen 17, 201212 r od anthelmos
Říjen 17, 201212 r len tam zabehni veď to je v záruke... tu si počítaj http://forum.skodahome.cz/topic/103165-epc/ o týchto motoroch a ich kladoch a záporoch sú tu mraky
Říjen 17, 201212 r Bez načtení závady diagnostikou jsou to jen spekulace. Navíc kolega libero odkazuje na 1.2 TSI a ten není až tak úplně totožný. Takže skoč do servisu, ať ti to napíchnou. Hlavně pak nezapomeň poreferovat, co a jak bylo. Máme prakticky stejný motor, takže mě to zajímá.
Říjen 17, 201212 r Nic ve zlém. Ono u těch Fabií tam moc 1.4 TSI není diskutováno, přece jenom RS má málokdo.
Prosinec 8, 201212 r pánové, poslední dobou se mi téměř při každé jízdě vždy tak na půl minuty rozsvítí oranžově kontrolka EPC, v návodu jsou jen obecné řeči že je závada v ENGINE POWER SYSTEM (řídící jednotka motoru). Nevíte někdo co by to mohlo být? K prodejci určitě brzy zajedu, auto je v záruce, ale nečekám od nich nějaké řešení. jj, v pátek tam zajedu a pak dám vědět Tak co tomu bylo?
Prosinec 10, 201212 r Autor diagnostika bez chybove hlášky... prej :-), ale už to dělá jen jednou za týden
Prosinec 29, 201212 r Mel jsem to same, bylo podezreni na lambda sondu, nakonec to jednou spadlo do nouzoveho rezimu a pak uz teda lambda sondu vymenili. Od te doby to uz 3/4 roku nedela.
Prosinec 30, 201212 r Autor už mi to zase svítí často, ale do nouzového režimu to nikdy nespadlo. vezmu to po novem roce do servisu
Leden 11, 201312 r Autor tak i mě to spadlo do nouzového režimu - na diagnostice chyba regulace tlaku turba - oprava v záruce v servisu, zatuhlé táhlo regulace tlaku. tak snad to bude dobrý.
Leden 11, 201312 r Hm, kolik máš najeto? Oni to rozchodí, nebo vymění součástku, či spíše celé turbo? Asi to málo proháníš, když ti to zatuhlo.
Leden 12, 201312 r Autor mam najeto 52 tis. je fakt ze me taky napadlo ze vetsinou jezdim do 3.5 tis. ot/min., i kdyz prave diky tomu turbu to neni treba honit vejs, ale zacnu to delat. dnes jsem to prohnal po dalnici a dobry, jede, nesviti nic, hezky toci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.