nexuz52 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Rozletel se mi pri jizde kloub na poloose na strane u ridice, nemyslim ten vnejsi (u kola) ale vnitrni (u prevodovky). Mam motor 2.8 AMX (r.v. 2003), resim kde nejlacinejc a jakej sehnat. Hlavni dotaz co mam - je u vsech jednickovejch Supu stejnej kloub (akorat jina delka poloosy) nebo kazda motorizace ma jinej? Dekuju moc za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Poloosy jsou všechny supy stejně dlouhé. Délka je 602 mm, počet drážek 38, a průměr kloubu je 130mm. Starline cca 3.000,-Kč repas SOREA cca 5.000,-Kč SPIDAN cca 7.500,-Kč Za sebe můžu říct, že nic jiného než SPIDAN bych nekoupil. Jednou jsem koupil Starline a vydržel mi 2 měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 2 měsíce a 120000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 nexuz52: s AMX se vnitřní kloub schodný s 2.5 a 1.9 (vše 130mm příruba). Je zajímavé, že samotnej kloub se dá sehnat jen k poloose určené pro 6st převodovku. 3B0498103B, přitom příruba je stejná... Libore souhlas. Nic jiného než GKN Spidan/Löbro nebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopcemm Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Ahoj, sorry za off. Chci se zeptat jestli se to nejak projevovalo,nez ten kloub odesel. Dik moc za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nexuz52 Vloženo 9. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 (editace) Dekuji moc za odpovedi a omlouvam se za pozdni reakci. Mel sem ted s autem hodne problemu dokupy, tak ani nevim, skoro sem si jistej ze nic tomu nenasvedcovalo. Poznal jsem to tak 300 metru predem, kdyz se ozvalo cinknuti (vylitl z toho nejakej sroub asi) a po tech 300m rana jak svine a cely se to rozlitlo. Editováno: 9. Listopad 2012, autor: nexuz52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Ahoj lidi. Už potřetí, konkrétně podruhé na pravé straně sem měnil asi po dvou letech manžetu na poloose. Tím se chci zeptat jakou životnost máte vy? Roční nájezd 10tkm. Originál manžeta. Jinak ještě sem si všiml, že manžeta je až nezvykle krátká oproti jiným autům od škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Sám jsem taky životností, resp. úmrtností překvapen. 2-3 roky. Nejkvalitnější je Spidan sada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 včera při výměně oleje jsem si všiml, že mám na pravé straně roztrhlou manžetu, ... trochu rozhazená vazelina.. mam vymenit celý kloub, nebo starý vyčistit a dát novou manžetu? novy kloub 1200kc.. takze nic hroznyho.. co myslíte? rozebiral jste to nekdo? nejake zkusenosti? .. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Já bych ho rovnou vyměnil. Nedávno jsem dělal mladý oba vnitřní klouby (ale na VW) a auto se po výměně velmi zklidnilo, ta původní vazelína bylo už bláto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.lapard Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Ahoj, máte někdo zkušenosti se značkama jako je REUVILLE, LOBRO, SKF, METELLI, CIFAM ? Zajímá mě jestli z nich některá stojí za něco, nebo shánět vyloženě jenom SPIDAN. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Z toho, co jsi napsal bych vybral SKF nebo SPIDAN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.