chiquillo Vloženo 22. Říjen 2012 Vloženo 22. Říjen 2012 Čau kluci, prosim vás dneska jsem zaregistroval že vychází rachot z motoru u rozvodů 1,4 mpi (řetěz) rozvody ale byli měněny cca v květnu...na volnoběch to rachotí trochu ale jakmile se rozjedu tak je to hrozný :D vypadá to jako kdyby byl řetez vytahaný ale je to možný za pul roku? Citovat
hubo44 Vloženo 22. Říjen 2012 Vloženo 22. Říjen 2012 Ked je nekvalitny material tak je všetko možne aj po pol roku. Citovat
Tonda-B Vloženo 22. Říjen 2012 Vloženo 22. Říjen 2012 Možné to je, pokud jsi nezkontroloval, jestli jsou malé a velké řetězové kolo v zákrytu. Ovšem vytažený řetěz chrastí nejvíc na volnoběh, ale ne když je v tahu. Citovat
chiquillo Vloženo 22. Říjen 2012 Autor Vloženo 22. Říjen 2012 to jsem kontroloval..hlavně kdyby v tom byl problém, tak by to bylo znát hned a né až teď. Jo to vim že chrastí nejvíc na volnoběch právě, že mi to vrtá hlavou...ale když jsem to poslouchal odkud to jde tak to vycházelo z rozvodů. Ale v týdnu budu přetěsnovat vanu, tak asi rovnou sundam i prsa a podivám se na to... Citovat
Tonda-B Vloženo 23. Říjen 2012 Vloženo 23. Říjen 2012 Mýlíš se. Kdyby řetězová kola nebyla v rovině a řetěz se příčil, neslyšel bys nic moc. Jen opotřebení řetězu je pak enormní. Citovat
chiquillo Vloženo 30. Říjen 2012 Autor Vloženo 30. Říjen 2012 Tak závada zjištěna byl ucpanej sací koš a nešl tam skoro olej :/ docela stěstí, že to pořád jelo Citovat
Popu Vloženo 30. Říjen 2012 Vloženo 30. Říjen 2012 cozeeeeeeeee ? fakt jo ? no potes koste teda,.... doufam ze to nebudu mit taky,... ale docela zajimavy ze byl ucpanej kos Citovat
chiquillo Vloženo 31. Říjen 2012 Autor Vloženo 31. Říjen 2012 bohužel :/ když jsem sundal vanu a kouknul jsem se na koš, tak tam byly kousky silikonu...předchozí majitel asi posledně nevytřel vanu od starého tmelu a nasál to potom koš :/ takže teď už je to ok Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.