vohnout Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Cauky.dneska kdyz jsem startoval,seslapnu spojku a zavrzala trochu,za chodu motoru pri seslapnuti spojky to slyset neni.Jen kdyz ji mackam bez startovani,tak slysim trochu vrzani,asi takovej zvuk jako kdyz to delalo na felde lanko.Co tam trochu vrze,kdyz je to hydraulicky???od pedalu to neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 23. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 tak jsem se docetl,ze by to mohl delat spojkovy valec na prevodovce,promazaval to nekdo nebo menil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 je to jedna z možností...vyšróbuj tie 2 osmičky šróbky (asi bude treba najprv vymontovať aj akumulátor)čo ho držia a premaž ten koniec toho valčeka čo sa opiera do vypínacej páky spojky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 24. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 jojo koukal jsem,ze musim vyndat fitr box a aku.ted jsem prijel domu dam auto do garaze chcipnu to a uz to nedela,zajimavy asi se to uklidnilo,tak uvidim,jak to zacne delat tak to maznu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.