Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Cawte...

Mam mensi problemik...

Pred nejakym casom som si vsimol ze sa mi troska straca chladiaca kvapalina, tak som dolial, a stale sa stracala....

Tak som si vsimol ze to presakuje v okoli toho spinaca ventilatora...tak som ho dotiahol...nejaky cas OK, potom to znova presakovalo, znova som to dotiahol a hladina vody sa celkom aj drzala hodnu chvilu...Ale potreboval som doliat nemrzku, tak som dolial cca 0.5L, (medzi MIN a MAX, vtedy som mal pod MIN) no a dnes ked som pozeral som si vsimol ze to pekne a zretelne presakuje znova...

Mate nejake rady?? pravdepodobne tam tesnenie nebude, a vyberat spinac kvoli tesneniu, a riskovaniu ze mi vytecie voda, a zeby som musel potom znova menit sa mi moc nechce...ale pri najhorsom urobim aj to....

Tak rozmyslam jednu vec, bud chytim a dam tam TEFLONOVU PASKU, alebo zozeniem O-kruzok a dam tam ten....Co by ste odporucili...myslim si ze ucinne moze byt to aj to...:)

dik

Editováno: , autor: Pajtaš
Vloženo

ja mám podobný problém a zatial ho neriešim lebo budem meniť celú nápln už má asi tri roky tak za to,ale k veci

je tam hliníková podložka ja mám 22mm vnútorní priemer. vymeň a máš pokoj.

moc toho od tial nevytečie ked budeš šikovní tak možno dva deci.

Vloženo (editace)

Tak dobre teda, nebudem tam davat teflonku, ale dam tam rovno to tesnenie a mam pokoj... :)

Inac som si vsimol ze pravdepodobne ziadne tesnenie som tam nemal...

Tak vravis, ak budem sikovny vytecie tak maximalne do dvoch deci?? ak hej tak parada...

No a ja praveze neviem ci mam menit chladiacu, lebo ma len dva roky...a ked auto mala sestra tak v servise jej davali aj celkom drahu kvapalinu od FEBI, cize po dvoch rokoch asi aj skoda vymenit....

//

Pani ide tam hlinikova podlozka, ale dostal som rady ze tam mam dat medenu podlozku...co si o tom myslite?? dik

Editováno: , autor: Pajtaš

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...