Přejít na obsah

Fabi rs 125kw?? exportní serie?


Doporučené příspěvky

Zdravím, koukám na tuto Fábii a zarazilo mě co tam píše o výkonu. Majiteli jsem volal a řekl mi, že je tam jiná řídící jednotka a že auto bylo původně na export. Nikde jsem se o tomhle nedočetl a ani neslyšel, proto se ptám, moc tomu nevěřím. Samozřejmě všude je prej psáno 96kw a žádnej papír neni, takže jedinne odbrzdit například. Tak se chci zeptat jestli ste o něčem takovém slyšeli, poprípadě jak to zjistit, ověřit. Diagnostika? Čísla na ŘJ??

Děkuji moc

Odkaz na auto http://auto.bazos.cz/inzerat/18269479/Skoda-Fabia-RS-19-TDI-96-kw-TOP-stav.php

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No 190 000 kč bych za 96 kW určitě nedal :) a zřejmě ho vytáhl na focení hned po zimě, když vidím tu zaprášenou palubku :) Nic méně exportní verze Fabie neexistuje, všude se dodává stejná, možná jen v Anglii je jiná verze, už jen kvůli volantu na pravé straně. Nic méně, další co mě zarazilo tak je zámek řazení od Scherlocku :) zaprvé se to píše Sherlog a za druhé tahle firma dělá vyhledávání vozu, určitě ne zámky řadící páky. Takže si buď spetl značku a nebo taky kecá :) nic méně popisek auta "garážované, v zimě nejeté, TOP stav" na sauto.cz je asi stejně věrohodné, jako by ti 30ti letá blondýna říkala, že je ještě panna :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fabia RS 1.9 TDi byla vždy seriově 96kw, chip na 125 kw je možný, pokud to bylo chipovaný v SRN, může to být klidně napsaný v TP ;)

jinak cena je dnes už mimo, 2005-2006 velmi pěkné kusy se pohybují kolem 140-160 tkč....každopádně na foto a popis výbavy je u té FRS moc pěkný, o tom žádná

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kibi: souhlasím, vypadá dobře a výbava je taky slušná, ale prostě mi to nějak nesedí :D bál bych se toho :D v Český Budějovicích prodávají stříbrné RSo, 2004 tuším, najeto 150 000 km a prodávají jí taky za 145000 kč :) ale stav dobrý, tedy bouraná :) ale z venku vypadá jak kdyby vyjela zrovna z linky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...