mirekkrejci Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Zdravím mám octavii I. 1,6/74kw r.v. 1999 a já bych se potřeboval dostat ke konektorům vystřikvoacích trysek ale brání mi v tom potrubí lze to sundat odšroubovat ? nepoškodím tim nic?..není to pod tlakem nebo podobně? potřeboval bych to jen sundat vycvaknout konektry trysek a zase dát vše zpátky jde to? označil jsem to do kroužku na fotkách díky mco za rychlou odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 môžeš to v kľude odšróbovať,nie je tam žiadny tlak..len neviem v akom stave budeš mať tie tesnenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 27. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 takže když to oddělám mám počítatt s tím že s ebude muset měnit těsnění?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 uvidíš ako bude vyzerať..netvrdím,že bude nutná výmena,rozhodnutie je na tebe..tu ide o to,aby si to nezačalo prisávať falošný vzduch http://www.skoda-diely.sk/eshop/06a133398-tesnenie-sacieho-potrubie-kruzok.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 1. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Tak o víkendu se na to vrhnu zkusím to teda odšroubovat a pak tam napíchat ty nové konektory na vstřikovacích trysek a zase vrátit zpět je škoda že se k tomu nedá jiným zpusobem dostat potřeboval bych jen vytáhnout konektory nacvakt nové a dát zpět ale ten přístup hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 8. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 díky díky už to mám hotové.. vyřešeno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 vyriešené ako,menil si aj ty tesnenia??..mohol by si to trochu rozpísať,nech druhí vedia,keď to budú robiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.