Publikováno Říjen 26, 201212 r Zdravím mám octavii I. 1,6/74kw r.v. 1999 a já bych se potřeboval dostat ke konektorům vystřikvoacích trysek ale brání mi v tom potrubí lze to sundat odšroubovat ? nepoškodím tim nic?..není to pod tlakem nebo podobně? potřeboval bych to jen sundat vycvaknout konektry trysek a zase dát vše zpátky jde to? označil jsem to do kroužku na fotkách díky mco za rychlou odpověd
Říjen 26, 201212 r môžeš to v kľude odšróbovať,nie je tam žiadny tlak..len neviem v akom stave budeš mať tie tesnenia
Říjen 27, 201212 r uvidíš ako bude vyzerať..netvrdím,že bude nutná výmena,rozhodnutie je na tebe..tu ide o to,aby si to nezačalo prisávať falošný vzduch http://www.skoda-diely.sk/eshop/06a133398-tesnenie-sacieho-potrubie-kruzok.html
Listopad 1, 201212 r Autor Tak o víkendu se na to vrhnu zkusím to teda odšroubovat a pak tam napíchat ty nové konektory na vstřikovacích trysek a zase vrátit zpět je škoda že se k tomu nedá jiným zpusobem dostat potřeboval bych jen vytáhnout konektory nacvakt nové a dát zpět ale ten přístup hruza
Listopad 8, 201212 r vyriešené ako,menil si aj ty tesnenia??..mohol by si to trochu rozpísať,nech druhí vedia,keď to budú robiť
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.