Přejít na obsah

1.6 tdi 77kw problém se vstřikovačem


paranmax

Doporučené příspěvky

Ahoj, na motoru CAYC rv 2012 1.6tdi 77kw , odešla elektronika vstřiku  4 válce. Vstřik se vyměnil za nový. Ted je problém, že motor jede na volnoběh normálně, ale jakmile se zvýší otáčky, tak se třepe a nejde přes 2500. Může mít vliv na to, že se vstřik zatím nenakodoval do řj? Bylo mi řečeno, že by to mělo fungovat i bez nakodování, které jsem chtěl udělat až po svátcích. Autem jsem potřeboval jezdit. Servisy v okolí jsou zavřené. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No minimálně to nakódovat, pak můžeš laborovat, jestli to není něčím jiným. Kódování upravuje vstřikované množství dle ostatních vstřikovačů, takže logicky ten čtvrtej neví co tam má hnát, tak jede jen tak aby se neřeklo... Napiš odkud jsi. Hodně lidí tu má doma diagnostiku, kterou to zvládnou udělat. Třeba se někdo ozve.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, je potřeba při výměně vstřiků "žíhat" měděné podložky pod vstřiky? Ten mechanik co měnil vstřiky to nedělal a teď jsem se dozvěděl od jiného, že by se to dělat mělo. Tak teď nevím, kde je pravda a zda nečekat problémy do budoucna. Auto zatím jede dobře. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...