Juros Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Zdravím chlapi, po opravě padajících ručiček mi po zapnutí klíčku třikrát zazní zvuková signalizace a začne blikat červený vykřičník(brzdový systém). Brzdovky je dost na diagnostice žádná závada. Předtím to nedělalo. Půjčil jsem si od kolegy jiné budíky a na nich to nedělá. Pár budíků jsem už opravil a nikdy se mi to nestalo. Neví někdo co s tím? Octávia 1,9TDi 81kw rok 1999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 No já nevím co se chceš dozvědět. Jestli to před rozebráním nedělalo a jiné budíky to nedělají taky, tak mně nic jiného než chyba v předmětných budících nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juros Vloženo 28. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Je mi jasné, že je problém v budících, jen jsem myslel, jestli už se s tím někdo nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.