Přejít na obsah

Juros

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení Juros

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdar chlapi, mám problém s kontrolkou dobíjení. Po mírném zahřátí alternátoru začne blikat kontrolka, ale altík dobíjí. Vyměněn alternátor, všechny vodiče jsou v pohodě. V autě je automatický spínač světel a když tento sepne, tak blikají i světla. Po ručním zapnutí světel neblikají.Kontrolovány kostry, vodiče dokonce vodič od buzení jsem překlenul a kontrolka stále bliká. Je to Fábia 1,2. Neví někdo co s tím?
  2. Když je na svorkovnici na motorku napětí pouze cca sekundu a pak se ztratí,tak motorek přeci nebude tlačit delší dobu.
  3. Zdravim chlapi, mám taky problém s ostřiky. Byl špatný motorek, který jsem vyměnil za nový (Meyle). Po kompletní rozborce, kontrole hadic, promazání a profouknutí trysek kompresorem, trysky pouze vyjedou, ale neostřiknou. Říkal jsem si, že i nový motorem může být špatný. Dneska jsem dal další motorek prozměnu Febi a zase nic. Po napojení přímo na baterku ostřiky jedou, ale potřebují necelé tři sekundy na vyjetí a ostřiknutí. Při zapojení v autě je na motorku napětí pouze cca sekundu. Věděl by někdo poradit? Dík
  4. VIN zjistím. Auto není moje, ale známého. Budu to dělat sám. Auta dělám už nějaký pátek, tak snad to zvládnu.
  5. Takže první vyměním čidlo a pak se uvidí. Nechce se mi hned měnit kat za takové peníze. Máš prosím Tě číslo dílu toho čidla?
  6. Zdar chlapi, u tohoto motoru se mi rosvítila kontrolka emisí. Na diagnostice je závada 17443 čidlo NOX( G295)-nevěrohodný signál a závada 16804 řada válcu 1:katalyzatorový systém-malá učinnost. Obě závady sporadické. Motor má najeto 92000km. Myslíte, že je v háji kat nebo čidlo?
  7. Zdar chlapi, u tohoto motoru se mi rosvítila kontrolka emisí. Na diagnostice je závada 17443 čidlo NOX( G295)-nevěrohodný signál a závada 16804 řada válcu 1:katalyzatorový systém-malá učinnost. Obě závady sporadické. Motor má najeto 92000km. Myslíte, že je v háji kat nebo čidlo?
  8. Je mi jasné, že je problém v budících, jen jsem myslel, jestli už se s tím někdo nesetkal.
  9. Zdravím chlapi, po opravě padajících ručiček mi po zapnutí klíčku třikrát zazní zvuková signalizace a začne blikat červený vykřičník(brzdový systém). Brzdovky je dost na diagnostice žádná závada. Předtím to nedělalo. Půjčil jsem si od kolegy jiné budíky a na nich to nedělá. Pár budíků jsem už opravil a nikdy se mi to nestalo. Neví někdo co s tím? Octávia 1,9TDi 81kw rok 1999
  10. Auto budu mít k dispozici až v sobotu, ale po telefonické konzultaci to bude určitě kontrolka corner, jak už jsem psal dříve. To auto koupil někde v bazaru a kontrolka začla svítit až když praskla žárovka v mlhovce. Žárovku vyměnil, ale kontrolka nezhasla. Nejde vymazat ani diagnostikou. To zkoušeli ve škodovce. Je to divné, ale je to tak. Neví někdo, jestli jde přeprogramovat ŘJ aby nepoužívala corner?
  11. Je to Roomster motor 1,2 rok myslím 2007.
  12. Auto jsem osobně neviděl,ale o té kontrolce mu řekli ve škodovce.(odborníci) . Samozřejmě, že je to kontrolka corner ale to nic nemění na tom,že svítí a po zkušenostech ze škodovky už tam nechce jet a budu se to snažit řešit já.
  13. Zdar chlapi, kolegovi praskla žárovka v mlhovce a rozsvítila se kontrolka prasklých vláken.( po nastartování cca 30sekund bliká a pak zhasne). Žárovku vyměnil, ale kontrolka stále svítí. Zajel do škodovky a tam mu řekli, že na diagnostice nic není a poslali ho pryč. Nevíte někdo co s tím?
  14. Juros

    Audi A6

    Zdravím, vím, že je to škodovácké fórum, ale bratranec má problém na Audi A6 rok 2005 motor 2,7. Při otočení klíče ve spínačce se mu rozběhne ventilátor a běží v proměnlivých otáčkách. Teplota motoru 27 stupňů, pojistky všechny v pohodě. Nevěděl by někdo poradit? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...