lada Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Cau potrebuju vedet jestli podle obrazku jsou spravne nalisovany silentbloky předního ramnene. Zdaji se mi dost vylezlý ven asi 3mm. Je to tak spravne?? V servise mi vyměnili stary za nový. diky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Podle mě je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 5. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 no tak snad jo, ale ty puvodni byly uplne vevnitr a nekoukalo to takhle 3mm pres okraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Pro srovnání sem mohu dát pár fotek dílů MEYLE HD : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.