Guzmen Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 (editace) Zdravím, nemáte někdo zkušenost s tínto čepem ? Má být české výroby. Viděl jsem kuláky čínské, německé ale české ? Aby to nebyla převlečená čína. Editováno: 8. Listopad 2012, autor: Guzmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 (editace) Proč by nemohly být české? Víš kolik je výrobců takových a podobných dílů u nás? A nejen výrobců náhradních dílů jako náhrad, ale kolik dílů se u nás vyrábí do prvovýroby. Editováno: 8. Listopad 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 On se ale ptal na to, jestli s tím někdo má zkušenost a ne na to, že je tu spoustu výrobců českých dílů atd. A převlečená čína to může být, proto se ptá, jestli to třeba někdo již použil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Já to pochopil tak, že se diví, že takové díly můžou být i české výroby. Já říkám, že ano, u nás se vyrábí spoustu dílů pro automobilový průmysl. PS: A když už jsme u převlečené číny, tak tím si nemůžeš být ani u toho díly, který je deklarován jako německý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guzmen Vloženo 8. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Zaujala mě tam ta nízká cena, všude ho mají za cca 170 kč a všechny normální čepy začínají kolem 300 kč. Již jsem se setkal u neznačkového čepu, že se nepatrně rozměrově lišil a celá geometrie byla v háji. U trw když označim šroby tak geometrie netřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Tento týden jsem kupoval silentbloky na ramena a čepy od Lemforder a co kus to jiná země výroby: Německo, Brazílie, Slovensko, Čína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindina Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Já koupil ten již uvedený-levný(čínský) a do jednoho roku se manžeta doslova rozpadla a po 12000 km začíná vůle-hrozné!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 hold,všetko má svoje pro a proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustaff Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Já koupil ten již uvedený-levný(čínský) a do jednoho roku se manžeta doslova rozpadla a po 12000 km začíná vůle-hrozné!!! presne túto skúsenosť mám s TRW, menil som cca pre rokom a pol guláky na riadení a spodné čapy na ramenách,na kombíku 2.0, boli po 13 rokoch a cca 250tkm ešte origo, mali už vôlu ale manžety boli ešte stále v pohode, no a na tých TRW sa manžety po roku doslova rozpadli, na gulákoch riadenia som ich vymenil s tých starých, a tie žijú ďalej, tie spodné už boli chytené hrdzou. Pripadá mi to tak že aj u TRW už zmenili dodávatelov, alebo zase nejaká ekologická vymoženosť? Pred cca tromi rokmi som menil všetky guláče aj na 1.6, tam som dal vtedy Lemfördera, no a tie sú stále v pohode, tak som ich teraz dal aj do kombíka, uvidím čo to spraví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.