Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim borci ,mam o1 1.8T agu a predevcirem me zhorela elekrika k civkam a draty se spekly tak sem vytah celej motorovej svazek spaleny draty sem vystrihal a preletoval novy. a problem je ten ze ted uz po zapnuti klicku nesepne ani cerpadlo . nevite nekdo kde hledat chybu??? a je mozny ze by me to odpalilo ridici jednotku?? dekuji za rady

a co pojistky,kontroloval jsi je

relé napájení řídící jednotky

• 4 týdny později...
  • Autor

dlouho jsem tu nebyl problem uz je vyresen

A co třeba napsat čím to bylo.

načo?? :kol-32:

Tak mu dáme varování a snad si dá příště pozor. U těchto členů bych to začal dělat.

Wojny,moja poznámka mala ironický charakter :kol-28:

Bohužel je to dnes takto celkem normální. Je to smutné.

libero, já vím.

Moje odpověď sice vycházela z tvé otázky, ale byla směrována na whiterin-a.

ujasnené :kol-35:

• Autor

sorr borci to jsem necekal ze ste takovy cite no byla spalena pojistka k napajeni RJ a odporoucelo se rele cerpadla nojo pozar je svina

Tady jde hlavně o to, že když sem cokoliv napíšeš, tak si to přečte spousta lidí co by ti chtěla nebo co se snaží ti pomoct, a také lidi co třeba mají podobný nebo stejný problém. A když sem pak napíšeš něco ve stylu ,,vyřešeno, díky za rady" tak to člověka dokáže nasrat víc než, kdybys nenapsal nic :). Protože každý očekává, že se podělíš o to jak jsi daný problém vyřešil, neboť se podle tebe budou dost možná řídit další lidé. Tohle je smysl tohoto fóra bych řekl.......

Upraveno od h.vik

presne h.vik :kol-47:

Ano je to presne tak. Jsem na tomto foru registrovany od 2005 a myslim ze drive v tomto ohledu byla podstatne lepsi situace. Tenkrrat se dalo tady z fora ziskat daleko, daleko vic. Myslím tím technická pomoc , rady , návody , jak třeba získat dílenskou příručku apod.

• Autor

ok ja vim ze to mam napsat ale nemel sem cas tak sem jen napsal ze je to vyreseny omlouvam se

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.