pajos2 Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Zdravím, dostal jsem na Supíka přídavný klakson, rád bych poprosil jestli někdo poradí, jak dostat kabel z motoru, kde již mám namontován tlakový reprák do kabiny - nejlépe vlevo pod volant. Díky moc za případnou pomoc. PŘ Ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 A co to třeba protáhnou origo kabelovým svazkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajos2 Vloženo 19. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Jak? Kudy? Co je třeba demontovat? Svazek kabelů omotaný izolací jsem v prostoru nad nohama řidiče našel, ale zdá se mi nemožné tam ještě něco přidat. Jsem amatér, ale při "nakopnutí" jsem schopen všeho Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 (editace) To je nuda...pro opravdové chlapy je akce aspoň 15 vrták nebo lépe pak stromeček a udělat si vlastní průchod....to už je nový rok??? Editováno: 19. Prosinec 2012, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.