IvanaII Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 (editace) Ahoj Kochtíku Koukám že se stebou nece nikto bavit,to jsou ale lidi ,že? Jak se máš? Editováno: 26. Říjen 2006, autor: IvanaII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Jo,vsichni na me kaslou. No mam se tak nejak porad stejne,zadny podstatny zmeny bohuzel. Ale vy ted stridate auta o 106 koukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Dobréééé déééén... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Dobréééé déééén... breee kolempoledni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 breee kolempoledni Zdravíčko pane vedoucí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 zdravas maria panove hele pepino proc sis jako nevyzvedl doporucene psani ode me?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 zdravas maria panovehele pepino proc sis jako nevyzvedl doporucene psani ode me?????? Zdravíčko nejvyšší... A kam jsi mi ho poslal...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 normalne domu sudak a adresa kam sem posilal samolepku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 spidi uz nemec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jak jako nemec...to se dom nezdrzujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jak jako nemec...to se dom nezdrzujes? tos rek presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Njn, Baui to napsal výstižně a popravdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 voleeee tak to si zahranicni clen klubu...to zas budu calovat zapostovny dvakrat tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Njn, Baui to napsal výstižně a popravdě... tajnosti stranou vazeny pane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 voleeee tak to si zahranicni clen klubu...to zas budu calovat zapostovny dvakrat tolik si nestezuj voe...stejne ti to vydela jako blazen...co jsem koukal v utery tak sis poridil novy kola... tak si nestezuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 voleeee tak to si zahranicni clen klubu...to zas budu calovat zapostovny dvakrat tolik si nestezuj voe...stejne ti to vydela jako blazen...co jsem koukal v utery tak sis poridil novy kola... tak si nestezuj ja nevim kdo z nas dvou si co poridil... ja jsem plenky nenesl... kdyby mi to vydelavalo nechodim do skoly a prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 voleeee tak to si zahranicni clen klubu...to zas budu calovat zapostovny dvakrat tolik No jóó... Ale zase tady jezdím se škodovkama, který v CZ nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 ja nevim kdo z nas dvou si co poridil...ja jsem plenky nenesl... kdyby mi to vydelavalo nechodim do skoly a prace vzdyt ja jsem jenom nosic jestli me jako rozumis... tak on nikdo nevidi ze by jsi nekam chodil...to jen tak rikas aby se nereklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 voleeee tak to si zahranicni clen klubu...to zas budu calovat zapostovny dvakrat tolik No jóó... Ale zase tady jezdím se škodovkama, který v CZ nejsou... japatoooo? povidej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 ja nevim kdo z nas dvou si co poridil...ja jsem plenky nenesl... kdyby mi to vydelavalo nechodim do skoly a prace vzdyt ja jsem jenom nosic jestli me jako rozumis... tak on nikdo nevidi ze by jsi nekam chodil...to jen tak rikas aby se nereklo no nevidi...jelikoz nechodim skoro ani sem tak nikdonemuze nic videt ))) nesl sis plenky. bud pro sebe a nebo pro svyho malyho kteryho si nam zatajil jinak slecna pekna...nebo uz zatajena pani baurakova??? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 japatoooo?povidej No tak rád bych si sem přetáhl Tudora, ale v Boleslavi tomu nějak nerozumí... Jinak jezdím v Superbu kombi a hodně lidí se otáčí. Kdybych s ním přijel do čech, tak by asi někteří nechápali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 japatoooo?povidej No tak rád bych si sem přetáhl Tudora, ale v Boleslavi tomu nějak nerozumí... Jinak jezdím v Superbu kombi a hodně lidí se otáčí. Kdybych s ním přijel do čech, tak by asi někteří nechápali... nj ale to je predelanej passat ne? a tudor je pojizdnej normalne po nemecku ci co?ja myslel ze to bylo jedno auto na show Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 nj ale to je predelanej passat ne?a tudor je pojizdnej normalne po nemecku ci co?ja myslel ze to bylo jedno auto na show Njn, ale to ví jen lidi "vod fochu"... Tudor je na továrních značkách a nemá certifikaci, stál by v hale, stejně jako v Boleslavi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jinak slecna pekna...nebo uz zatajena pani baurakova??? :<!--emo&:--><!--endemo--> nene pouze kolegyne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 nene pouze kolegyne Každý tomu nějak říká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky