kocht Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 nejak jsou zde vsichni malo posledni dobou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdravíčko ve spolek....všem.............. pěkná zima.....brrrrrrrrrrrrrrrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdravíčko ve spolek....všem.............. pěkná zima.....brrrrrrrrrrrrrrrrr Čao Marty, jj, kosa jak howedo, to zase budu půl roku v deprééési... Už máš přezuto na zimáčky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdurzte, kde ze je ten snih? Ve 2 rano v Praze brutalne chumelilo, ale nedrzelo, ted Mallorca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdurzte,kde ze je ten snih? Ve 2 rano v Praze brutalne chumelilo, ale nedrzelo, ted Mallorca Zdar wolle, co měla znamenat ta SZ...? Se Ti jako hroutí vůz...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdurzte,kde ze je ten snih? Ve 2 rano v Praze brutalne chumelilo, ale nedrzelo, ted Mallorca Zdar wolle, co měla znamenat ta SZ...? Se Ti jako hroutí vůz...? Zdar jak svina, ale depak, to bylo mysleno v ramci prevence Podvozek je jak novej, vyhledove udelam brzdy a nevim, esli neudelat neco i s timdlenc kramem vepredu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdar jak svina,ale depak, to bylo mysleno v ramci prevence Podvozek je jak novej, vyhledove udelam brzdy a nevim, esli neudelat neco i s timdlenc kramem vepredu A co s tím chceš v rámci prevence dělat...? Céčkovej výbrus...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdar jak svina,ale depak, to bylo mysleno v ramci prevence Podvozek je jak novej, vyhledove udelam brzdy a nevim, esli neudelat neco i s timdlenc kramem vepredu A co s tím chceš v rámci prevence dělat...? Céčkovej výbrus...??? To je to, co nefim Rikas to do ucha, maaano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 To je to, co nefim Rikas to do ucha, maaano? No vidíš, dyk temu ani nerozumíš... Až se to začne dusit v kopečku a bude to žrát víc jak litr oleje na 1.000 km, tak začne být důvod s tím něco dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 pekne popoledni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 To je to, co nefim Rikas to do ucha, maaano? No vidíš, dyk temu ani nerozumíš... Až se to začne dusit v kopečku a bude to žrát víc jak litr oleje na 1.000 km, tak začne být důvod s tím něco dělat... No proto se Te ptam, pac tomu nerozumim Kazdopadne olej to nezere a do kopecka do jede jestli ne stejne, tak neznatelne jinak, tak to a koupim si radsi ofuky oken, nippon naraznik nebo nejakou hustohustou luxusni samolepku na wokno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Dobré snad už neuklouzané popoledne kua to je slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 pekne popoledni Čao Baui... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Dobré snad už neuklouzané popoledne kua to je slovo Čao Foxíku, no za chvíli vyrazím na D1, tak jsem zvědav. Ráno jsem měl jet do Klatov, ale naštěstí to padlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 pekne popoledni Čao Baui... Ahoj Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ahoj Lubo Čéče, koukal jsem na zprávy ve dvanáct a na těch silnicích je pěknej kalimatiáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Čéče, koukal jsem na zprávy ve dvanáct a na těch silnicích je pěknej kalimatiáš... kousek od nas stala silinice 1.tridy kvuli dementum co neumej tocit tim kulatym co maj pred sebou...no hovadka...a ja jdu dnes prezout ale nevim jestli na novy letni nebo na strasi zimni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 kousek od nas stala silinice 1.tridy kvuli dementum co neumej tocit tim kulatym co maj pred sebou...no hovadka...a ja jdu dnes prezout ale nevim jestli na novy letni nebo na strasi zimni Njn, normálka... Já mám naštěstí obutý zánovní zimní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 kousek od nas stala silinice 1.tridy kvuli dementum co neumej tocit tim kulatym co maj pred sebou...no hovadka...a ja jdu dnes prezout ale nevim jestli na novy letni nebo na strasi zimni Njn, normálka... Já mám naštěstí obutý zánovní zimní... ja mam taky rok stary zimaky tak ze skoro novota...ale zase me je lito je tam dat uz ted a navic jeste chvilku tam mit hliny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ja mam taky rok stary zimaky tak ze skoro novota...ale zase me je lito je tam dat uz ted a navic jeste chvilku tam mit hliny Ale zase lepší je mít plechy na autě než hlínu v nose... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdravíčko ve spolek....všem.............. pěkná zima.....brrrrrrrrrrrrrrrrr Čao Marty, jj, kosa jak howedo, to zase budu půl roku v deprééési... Už máš přezuto na zimáčky...? zdarec pane no dnes to musim dohnat budu dělat 3 auta 2 moje a 1 přítulky..... taky mě to tak sere ta zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 zdarec pane no dnes to musim dohnat budu dělat 3 auta 2 moje a 1 přítulky..... taky mě to tak sere ta zima Čao, já jsem na tem vyšíval včera, naštestí přezouvám jen dvě auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ja mam taky rok stary zimaky tak ze skoro novota...ale zase me je lito je tam dat uz ted a navic jeste chvilku tam mit hliny Ale zase lepší je mít plechy na autě než hlínu v nose... naprosty souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 zdarec pane no dnes to musim dohnat budu dělat 3 auta 2 moje a 1 přítulky..... taky mě to tak sere ta zima Čao, já jsem na tem vyšíval včera, naštestí přezouvám jen dvě auta... ja dnes musim udelat 3 auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jj jinak zdravim všechny..... no včera dával otec taky na oktě a nemohl sundat kola a to tam měl jen 3měsice funglovky all 16.......mazec........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky