Přejít na obsah

HOSPODA č.5

vittorio

Doporučené příspěvky

Taxem se vrátil z cest po hvozdech moravských a je mi z toho upřímě řečeno poněkud šoufl. Silnice jsou sice čistý a místy dokonce suchý, ale zato se projevují v hojné míře negativní vlastnosti živočichů žijících na silnicích, zejména druhu kloboučník váhavý, zdržovač obecný a citátor předpisový... <_<<_<<_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taxem se vrátil z cest po hvozdech moravských a je mi z toho upřímě řečeno poněkud šoufl. Silnice jsou sice čistý a místy dokonce suchý, ale zato se projevují v hojné míře negativní vlastnosti živočichů žijících na silnicích, zejména druhu kloboučník váhavý, zdržovač obecný a citátor předpisový... <_<<_<<_<

jo tak to je patologický dušičkový stav Lubo to je všade stejný -_-

jak se jinak daří? co je njú? ;)

Odkaz ke komentáři

Holt dusicky a snih ;)

Odkaz ke komentáři

Taxem se vrátil z cest po hvozdech moravských a je mi z toho upřímě řečeno poněkud šoufl. Silnice jsou sice čistý a místy dokonce suchý, ale zato se projevují v hojné míře negativní vlastnosti živočichů žijících na silnicích, zejména druhu kloboučník váhavý, zdržovač obecný a citátor předpisový... <_<  <_<  <_<

Holt dusicky a snih ;)

jak to dopadlo s bufčou ,doufám,že nebyly problémy

Odkaz ke komentáři

jo tak to je patologický dušičkový stav Lubo to je všade stejný -_-

jak se jinak daří? co je njú? ;)

Čao Rade, njn, dušicky a sníh, to je smrtelná kombinace... ;):(

A ještě aby toho nebylo málo, tak na výpadovce na Svitavy se ve směru na Ivanovice dělá new povrch, tak se u vlakovýho v Koenigu sbíhají 4 pruhy do jednoho... :o Problém je v to, že někteří, zvláště postarší piloti, nechápou, co je to "zipové" řazení vozidel... :fakac:

Odkaz ke komentáři

Taxem se vrátil z cest po hvozdech moravských a je mi z toho upřímě řečeno poněkud šoufl. Silnice jsou sice čistý a místy dokonce suchý, ale zato se projevují v hojné míře negativní vlastnosti živočichů žijících na silnicích, zejména druhu kloboučník váhavý, zdržovač obecný a citátor předpisový... <_<  <_<  <_<

Holt dusicky a snih ;)

jak to dopadlo s bufčou ,doufám,že nebyly problémy

Mas SZ -_-

Odkaz ke komentáři

Čao Rade, njn, dušicky a sníh, to je smrtelná kombinace... ;):(

A ještě aby toho nebylo málo, tak na výpadovce na Svitavy se ve směru na Ivanovice dělá new povrch, tak se u vlakovýho v Koenigu sbíhají 4 pruhy do jednoho... :o Problém je v to, že někteří, zvláště postarší piloti, nechápou, co je to "zipové" řazení vozidel... :fakac:

jo tak při těchto silničních pracech mě to ani moc nepřekvapuje zvlášť směrem na Svitavy tam je to trága i tak :ble

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...