Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jo tak při těchto silničních pracech mě to ani moc nepřekvapuje zvlášť směrem na Svitavy tam je to trága i tak Njn, pěkně jsem si tam dnes postál, něco přes půl hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Njn, pěkně jsem si tam dnes postál, něco přes půl hodinky... tak to je celkem hustota jj tím směrem docela nerad jezdím dycky tam potkávám spoustu kloboučníků a jiných silnicčních oblud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak to je celkem hustota jj tím směrem docela nerad jezdím dycky tam potkávám spoustu kloboučníků a jiných silnicčních oblud A ve směru od Svitav to stálo až ke Globusu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 A ve směru od Svitav to stálo až ke Globusu... tak to je hodně velkej nářez bych se pos*al Stejně ty fronty dělaj důchodci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak to je hodně velkej nářez bych se pos*al Stejně ty fronty dělaj důchodci Jj, druh klobouční váhavý dnes exceloval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 najdi 2 lamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Jj, druh klobouční váhavý dnes exceloval... patří zastřelit rozčtvrtit a zakopat pod zem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 No nic beru kramle a mažu dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 najdi 2 lamy Jak čumíjóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak krchov rallye za mnou a naštěstí se mě nikdo před čumakem nepletl, takže letos v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak krchov rallye za mnou a naštěstí se mě nikdo před čumakem nepletl, takže letos v pohodě Zdar jak sviňa Bady, tohle mě letos naštěstí minulo... Ale Š130RS na podochla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak uz je ta mrcha prezuta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak krchov rallye za mnou a naštěstí se mě nikdo před čumakem nepletl, takže letos v pohodě Zdar jak sviňa Bady, tohle mě letos naštěstí minulo... Ale Š130RS na podochla... Čágo Lubo....podochla ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Čágo Lubo....podochla ???? Jj, zase praskla hadice mezi olejových chladičem a čerpadlem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak uz je ta mrcha prezuta No tak aspoň že tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak uz je ta mrcha prezuta no vida , ja jak čučel na zpravy tak sem se radši objednal hned v so rano ke kamošovi na přehoz, je klemra tak se mě u toho nechce dřepět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Jj, zase praskla hadice mezi olejových chladičem a čerpadlem... tak hadice to je ještě v dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak hadice to je ještě v dobrý Jj, ale už jsou hrozně těžko k sehnání a když ju nechám vyrobit na zakázku, tak to bude majlant... Ale asi mě brzo nezbude nic jinýho. Tohle by měl ještě někdo podchytit, ty atypický díly. Ramena, kola i RS bodykity jsou v horné míře k dispozici, ale třeba ten chladič musíš schánět na burzách a v inzerátech. Jinak už jsem ho letoval mosazí už aspoň 3x... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 do píííííííííí*e ja už se na to fakt ale vy*eru... je to možné že se mě to všechno tak nedaří??? shit ahoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 do píííííííííí*e ja už se na to fakt ale vy*eru... je to možné že se mě to všechno tak nedaří??? shit ahoj kluci Čao kočko, co tak z vesela...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 když spidi neco chceš, tak za tím jdeš a vynakládáš maximální úsilí... ovšem když nevíš co chceš a nejsi schopen to za nejakou dobu zjistit, tak se na to vysereš ale okolí trpí, protože ani ty pak nevíš, co můžeš chtít - kurva, fakt tohle nemám za potřebí jak se mame? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 když spidi neco chceš, tak za tím jdeš a vynakládáš maximální úsilí... ovšem když nevíš co chceš a nejsi schopen to za nejakou dobu zjistit, tak se na to vysereš ale okolí trpí, protože ani ty pak nevíš, co můžeš chtít - kurva, fakt tohle nemám za potřebí jak se mame? Njn, já mám taky rád lidi... No jinak se máme fajn, jen by mohl být venku červenec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ale asi mě brzo nezbude nic jinýho. Tohle by měl ještě někdo podchytit, ty atypický díly. Ramena, kola i RS bodykity jsou v horné míře k dispozici, ale třeba ten chladič musíš schánět na burzách a v inzerátech. Jinak už jsem ho letoval mosazí už aspoň 3x... nedokažu si představit jakej pruser musí být na to neco sehnat -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ahoj Kačko... to chce -_- nožky hore a doutníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ahoj Badysku... no když ti řeknu že ta osoba m znechutila jet na besidku, tak to nozky nahoru a doutníček nespraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky