kocht Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 A neboli velky patek. Cau kuci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 kuwa já mám zase radost, plne motor polystyrenu jedu to vyfoukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 kuwa já mám zase radost, plne motor polystyrenu jedu to vyfoukat jakto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 kuwa já mám zase radost, plne motor polystyrenu jedu to vyfoukat jakto? variot blbé měl špatně přikurtovaný náklad, vezl zateplovaci polystyrenové desky, no a když jsem ho předjíždl v levým ve 130km/h tak mu asi 5 desek uletělo, 3 sem dostal nečekaně přimo na čumák, všude milion kuliček ten dostal sadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 kuwa já mám zase radost, plne motor polystyrenu jedu to vyfoukat jakto? variot blbé měl špatně přikurtovaný náklad, vezl zateplovaci polystyrenové desky, no a když jsem ho předjíždl v levým ve 130km/h tak mu asi 5 desek uletělo, 3 sem dostal nečekaně přimo na čumák, všude milion kuliček ten dostal sadu ty jo, tak tomu se rika kurevska smula.....este ze nevezl ocelovy ICka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 ty jo, tak tomu se rika kurevska smula.....este ze nevezl ocelovy ICka..... no ještě že tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 ty jo, tak tomu se rika kurevska smula.....este ze nevezl ocelovy ICka..... no ještě že tak no stat se to me....o auto by mi ani neslo, to je fuk, ale kdby se neco stalo listickam!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 no stat se to me....o auto by mi ani neslo, to je fuk, ale kdby se neco stalo listickam!!! to věřím,když to dalo toliko trápéní sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 no stat se to me....o auto by mi ani neslo, to je fuk, ale kdby se neco stalo listickam!!! to věřím,když to dalo toliko trápéní sehnat prave proto a ta montaz, to me taky stalo 10let zivota.... ale vysledek je celkem peknej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 prave proto a ta montaz, to me taky stalo 10let zivota.... ale vysledek je celkem peknej.... ja to řikal že je vycvakat je sranda koukal sem na foto, je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 prave proto a ta montaz, to me taky stalo 10let zivota.... ale vysledek je celkem peknej.... ja to řikal že je vycvakat je sranda koukal sem na foto, je to no vypada to s nima mnohem lip, to cerny bylo hrozny...!!! ale vyndat tu listu, ktera tam byla pilepena tim sajrajtem ze silnice, to byla vazne libovka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 btw sem to hodil na stranky tak rychle, ze sem nestacil ani zamaskovat SPZ, ale vem to cert.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 brééé odpolednééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 brééé odpolednééé tobě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 brééé odpolednééé tobě taky servůz magistře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Má ucta poklona ve spolek OCTAVIANI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Má ucta poklona ve spolek OCTAVIANI nazdár synku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Má ucta poklona ve spolek OCTAVIANI nazdár synku AAAAAAAchoj tatiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Má ucta poklona ve spolek OCTAVIANI nazdár synku AAAAAAAchoj tatiku už se těšíš na večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Ty jo ještě že máme Octavie na které je všechno relativně levné. Koupil jsem segře boční blikry a stojej 600,- židi. Moje stály 100,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 už se těšíš na večer Jéééé, to zas bude v alejích nablito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 sice cosby se nechtěl chlubit, ale novej lak je moc pěknej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 cus lidi zejtrek plati? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 cus lidi zejtrek plati? no jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 zdar draci - tady nikdo? ten chlast vas jednou zabije kdybyste radeji sedeli u tech internetu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky