Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
každý druhý auto je po starším pánovi a ty ostatní jsou manželek co to měli jako auto na nákupi :smich::smich::smich:

foto nic moc neřeknout chce to na vlastní oči

mas recht.Zitra tam pojedu.Nejake zaludnosti,poradite,kde kouknout a na co zvlast dat pozor? Nejvic mne zarazi toto.Jak to asi bude ve skutecnosti vypadat a proc to tam je.

Vloženo
každý druhý auto je po starším pánovi a ty ostatní jsou manželek co to měli jako auto na nákupi :smich:  :smich:  :smich:

mas recht.Zitra tam pojedu.Nejake zaludnosti,poradite,kde kouknout a na co zvlast dat pozor? Nejvic mne zarazi toto.Jak to asi bude ve skutecnosti vypadat a proc to tam je.

divny šrám, moc bych nedal za to že okno bude nove

Vloženo
Nazdárek ve spolek -_-  -_-  -_-

Zdar jak sviňa jižane, jak je u vás dole...?

Zdár sósede, kosa, sněhový poprašek o síle cca 0,5mm :D a už skoro tma :disgust:

Ahoj Kačí ;)

Vloženo
každý druhý auto je po starším pánovi a ty ostatní jsou manželek co to měli jako auto na nákupi :smich:  :smich:  :smich:

divny šrám, moc bych nedal za to že okno bude nove

jj,Take jsem si to mysle,ze to bude kvuli okna.Poznam to jako laik,ze je menene ?

Vloženo
Zdár sósede, kosa, sněhový poprašek o síle cca 0,5mm :D  a už skoro tma :disgust:

Ahoj Kačí ;)

To si děláš srandu, nééé...?

Brno, dnes v 11.23 hod. ;)

až na ty druty, ty to kazí

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...