Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 kecko me stacilo jet z letnan domu...tam je to hukot lidi blbnou tak se clovek z parkoviste pomalu nedostane Fakt A já si chrochtám jak je ráno do centra a odpoledna na Prosek krásně průjezdno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ty voe peta je hustec zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ty voe peta je hustec zase no jako mazec...a o ty novy reklame ani nemluvim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ty voe peta je hustec zase no jako mazec...a o ty novy reklame ani nemluvim hele a stahnul sis audio archiv z ivankukamarade? ta reklama sedni lehni je gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ty voe peta je hustec zase no jako mazec...a o ty novy reklame ani nemluvim hele a stahnul sis audio archiv z ivankukamarade? ta reklama sedni lehni je gut jj audio archiv mam...taky moooc gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 vyblejem ty terminy a pujdeme dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 tu je sněééééééhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 nejlepsi je to s tim brnem kde to je to je neco za prahou? je to vubec na mape? to je po telocvicnach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 nejlepsi je to s tim brnem kde to je to je neco za prahou? je to vubec na mape? to je po telocvicnach... to sila...neskutecny co dokazou vymyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 tu je sněééééééhu zdarec pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 zdarec pane áááááá hoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 pepi tak uz neco rekni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 zdarec pane áááááá hoj mame se??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 pepi tak uz neco rekni nejak se zapomel co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 zdarec pane áááááá hoj mame se??? mame se moc pěkně, ted jsme dolezli z hospody, bylo fajně - přijemně (obsluha s velkejma ko*ama), po opuštění napajecího zařizení jsme zjistili že je venku bílá srajda, tak jsme se trošku zkoulovali, pak zaběhli na vodafon kluziště kde si opět narazili kostrč a pak jsme to vzali přes stodolni a vubec bylo to přijmeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 mame se moc pěkně, ted jsme dolezli z hospody, bylo fajně - přijemně (obsluha s velkejma ko*ama), po opuštění napajecího zařizení jsme zjistili že je venku bílá srajda, tak jsme se trošku zkoulovali, pak zaběhli na vodafon kluziště kde si opět narazili kostrč a pak jsme to vzali přes stodolni a vubec bylo to přijmeny hezky pane...moc peknej program...taky se posledni dobou porad nekde napajim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 hezky pane...moc peknej program...taky se posledni dobou porad nekde napajim no jistěééé o to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 hezky pane...moc peknej program...taky se posledni dobou porad nekde napajim no jistěééé o to jde a mam pocit ze do nedele toho bude jeste moooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 a mam pocit ze do nedele toho bude jeste moooc no jéjé, sobota beru klumprd a fičíme do beskyd a v neděli (podle počasí) tu lysou sjedu na bobech to bude, ojééééé -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 no jéjé, sobota beru klumprd a fičíme do beskyd a v neděli (podle počasí) tu lysou sjedu na bobech to bude, ojééééé -_- -_- no jen aby bylo na cem voe...aby to hned neslezlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 snad ne, dneska taky mělo pršet dle předpovědi a je tu pěkně bílo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 pepi tak uz neco rekni Béééé... Já jsem komunikoval na VW fóru, tak jsem zde nevykazoval žádnou činnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 pepi tak uz neco rekni Béééé... Já jsem komunikoval na VW fóru, tak jsem zde nevykazoval žádnou činnost na ja prebehlik jinak nova informace - Frankie bude mit pristi roka asi SUPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 na ja prebehlikjinak nova informace - Frankie bude mit pristi roka asi SUPa Jj, přeběhlík... No já jsem o Superbejkárně taky uvažoval, ale jednoznačně, za ty peníze můžu mít spostu veselejších kousků z koncernové stáje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 na ja prebehlikjinak nova informace - Frankie bude mit pristi roka asi SUPa Jj, přeběhlík... No já jsem o Superbejkárně taky uvažoval, ale jednoznačně, za ty peníze můžu mít spostu veselejších kousků z koncernové stáje... povidej prehanej ja premyslim tak za 4 roky - passatecek kombi. ale superbejk me laka jako svina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky