Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
kecko -_--_--_-

me stacilo jet z letnan domu...tam je to hukot

lidi blbnou tak se clovek z parkoviste pomalu nedostane

Fakt :o

A já si chrochtám jak je ráno do centra a odpoledna na Prosek krásně průjezdno lol

Vloženo
ty voe peta je hustec zase

no jako mazec...a o ty novy reklame ani nemluvim :smich::smich:

hele a stahnul sis audio archiv z ivankukamarade?

ta reklama sedni lehni je gut

jj audio archiv mam...taky moooc gut ;)

Vloženo
zdarec pane ;)

áááááá hoj :D

mame se???

mame se moc pěkně, ted jsme dolezli z hospody, bylo fajně - přijemně (obsluha s velkejma ko*ama), po opuštění napajecího zařizení jsme zjistili že je venku bílá srajda, tak jsme se trošku zkoulovali, pak zaběhli na vodafon kluziště kde si opět narazili kostrč a pak jsme to vzali přes stodolni a vubec bylo to přijmeny lol-_-lol

Vloženo
mame se moc pěkně, ted jsme dolezli z hospody, bylo fajně - přijemně (obsluha s velkejma ko*ama), po opuštění napajecího zařizení jsme zjistili že je venku bílá srajda, tak jsme se trošku zkoulovali, pak zaběhli na vodafon kluziště kde si opět narazili kostrč a pak jsme to vzali přes stodolni a vubec bylo to přijmeny lol-_-lol

hezky pane...moc peknej program...taky se posledni dobou porad nekde napajim -_--_--_-

Vloženo
hezky pane...moc peknej program...taky se posledni dobou porad nekde napajim -_-  -_-  -_-

no jistěééé o to jde -_-lol-_-lol:palec2:-_-:palec2:-_-

a mam pocit ze do nedele toho bude jeste moooc :)

Vloženo
a mam pocit ze do nedele toho bude jeste moooc :)

no jéjé, sobota beru klumprd a fičíme do beskyd a v neděli (podle počasí) tu lysou sjedu na bobech lol to bude, ojééééé -_- -_- -_- -_-

Vloženo
no jéjé, sobota beru klumprd a fičíme do beskyd a v neděli (podle počasí) tu lysou sjedu na bobech lol to bude, ojééééé -_- -_- -_- -_-

no jen aby bylo na cem voe...aby to hned neslezlo ;)

Vloženo
pepi tak uz neco rekni

Béééé...

Já jsem komunikoval na VW fóru, tak jsem zde nevykazoval žádnou činnost ;)

na ja prebehlik

jinak nova informace - Frankie bude mit pristi roka asi SUPa

Vloženo
na ja prebehlik

Jj, přeběhlík... ;)

No já jsem o Superbejkárně taky uvažoval, ale jednoznačně, za ty peníze můžu mít spostu veselejších kousků z koncernové stáje... :palec2:

Vloženo
na ja prebehlik

Jj, přeběhlík... ;)

No já jsem o Superbejkárně taky uvažoval, ale jednoznačně, za ty peníze můžu mít spostu veselejších kousků z koncernové stáje... :palec2:

povidej prehanej

ja premyslim tak za 4 roky - passatecek kombi.

ale superbejk me laka jako svina

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...