Andílek Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Na chvili mizim zacinaj Simpsni ;-) ti už běželi odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Na chvili mizim zacinaj Simpsni ;-) ti už běželi odpoledne Ja je taky dobihal ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Na chvili mizim zacinaj Simpsni ;-) ti už běželi odpoledne Ja je taky dobihal ted Ale od novyho roku bude lip, budou kazdej den v dobe zprav na Nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ja je taky dobihal ted jakto ze ty taky jeste nespis?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ja je taky dobihal ted jakto ze ty taky jeste nespis?? Ja moc nespim Ale uz jdu, takze bobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Jedno ranní silvestrovské kafíčko.Zdravím všechny co jsou dnes jako já v práci.Ahoj Honza . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 dobré ráno v tento poslední den v roce, který až na pár okamžiků celkem ušel (ten konec mohl být pro mě lepší), ale život jde dál slzy odplaví neštěstí a smutek a budou tu nové věci pro které je důležité žít )...taky jsem dnes v práci a asi po 6 letech nemusím zítra hned po ránu do práce tak si dnešní večer užiju budu pít na zdraví všech členů rodiny a všech mých přátel a na Hensela seniora, který pomalu odhcází z toho světa na druhý břeh kde se setká se všemi kdo nás už opustili a zasedne s nimi ke stolu jako rytíři krále Artuše a budou na nás dávat pozor a Ti kteří nad námi drží ochranou ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ahoj pracante. Četl jsem o několik příspěvků zpět. Drž se. Malej pokračuje v cestě kterou započal tvůj otec,pak jí jdeš ty a v Tvých šlépějích Tvůj syn. Těšte se z úspěchů svého syna a na ty co odcházejí vzpomínejte jenom v dobrém. Nepřežeň silvestrovské oslavy. Hodně štěstí,zdraví a spokojenosti v novém roce Tobě a celé Tvoji rodině přeje Honza -Ororo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ahoj pracante. Četl jsem o několik příspěvků zpět. Drž se. Malej pokračuje v cestě kterou započal tvůj otec,pak jí jdeš ty a v Tvých šlépějích Tvůj syn. Těšte se z úspěchů svého syna a na ty co odcházejí vzpomínejte jenom v dobrém. Nepřežeň silvestrovské oslavy. Hodně štěstí,zdraví a spokojenosti v novém roce Tobě a celé Tvoji rodině přeje Honza -Ororo jj Honzíku bolí to a je to pravda holt jsem se během pár okamžiků stal seniorem já ... tátu budu mít pořád v srdci a malej má po tátovi jméno tak jako já takže tu bude pořád s námi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 dobre ranko.Taky jdu na kaficku ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ahoj pracante. Četl jsem o několik příspěvků zpět. Drž se. Malej pokračuje v cestě kterou započal tvůj otec,pak jí jdeš ty a v Tvých šlépějích Tvůj syn. Těšte se z úspěchů svého syna a na ty co odcházejí vzpomínejte jenom v dobrém. Nepřežeň silvestrovské oslavy. Hodně štěstí,zdraví a spokojenosti v novém roce Tobě a celé Tvoji rodině přeje Honza -Ororo jj Honzíku bolí to a je to pravda holt jsem se během pár okamžiků stal seniorem já ... tátu budu mít pořád v srdci a malej má po tátovi jméno tak jako já takže tu bude pořád s námi Takže taky Honza třetí jako u nás. Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Pěkné silvestrovské dopoledne přeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Pěkné silvestrovské dopoledne přeji... Taktez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Taktez Kau venku počasí, že by psa nevyhnal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Venku je nádherně sluníčko svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Venku je nádherně sluníčko svítí Tady vyjímečně ne, ale včera v Luhačovicích bylo jak v červenci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Venku je nádherně sluníčko svítí Jak kde ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 cau lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Jak kde ;-) Čao mládežníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 cau lidi Zdar pivní skaute... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Já tady mám 9°C ve stínu je fakt v Práglu hezky Ahoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Já tady mám 9°C ve stínu je fakt v Práglu hezky Ahoj kluci No to sou věci... Hele kočko modroočko, dá se u Klokočky modroočky zakoupit na pultě i pomocný materiál (N) ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 No to sou věci... Hele kočko modroočko, dá se u Klokočky modroočky zakoupit na pultě i pomocný materiál (N) ??? Na pultě nevím, ale když mi řekneš co chceš tak by se to dalo i se selvou zařídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Jak kde ;-) Čao mládežníku... Cest praci ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Na pultě nevím, ale když mi řekneš co chceš tak by se to dalo i se selvou zařídit Wowww... Potřebuju 2 šrouby M12x78 N 102 078 03 a 2 matky M12 N 101 064 02 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky