Hensel Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ahoj pracante. Četl jsem o několik příspěvků zpět. Drž se. Malej pokračuje v cestě kterou započal tvůj otec,pak jí jdeš ty a v Tvých šlépějích Tvůj syn. Těšte se z úspěchů svého syna a na ty co odcházejí vzpomínejte jenom v dobrém. Nepřežeň silvestrovské oslavy. Hodně štěstí,zdraví a spokojenosti v novém roce Tobě a celé Tvoji rodině přeje Honza -Ororo jj Honzíku bolí to a je to pravda holt jsem se během pár okamžiků stal seniorem já ... tátu budu mít pořád v srdci a malej má po tátovi jméno tak jako já takže tu bude pořád s námi Takže taky Honza třetí jako u nás. Ahoj to víš, že jo nazádárek lidi jsem tu zase...jéé to jsem ani nevěděl, že Kačud dělá u Klokojdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Wowww... Potřebuju 2 šrouby M12x78 N 102 078 03 a 2 matky M12 N 101 064 02 v utery dam vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ahoj Honzí, njn, už to tak bude - pan Klokočka mě zaměstnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ahoj Honzí, njn, už to tak bude - pan Klokočka mě zaměstnal to máš hodně daleko do práce vid? tedy pokud jsi ještě u táty a děláš u Kloka na Barandově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 to máš hodně daleko do práce vid? tedy pokud jsi ještě u táty a děláš u Kloka na Barandově nene, jezdím na karlovarskou kdyby jsem měla pracovat na barrandově, tak mi ani nedaj služebáka ale i tak tam sem za deset minut, takže naprosta pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 v utery dam vedet O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 aha tak to jo jdu si do kantošky pro papu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 zadrec .Tak u nas je 5 stupnu,foukavo a slunko sviti.Snih mizi pred ocima . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 aha tak to jo jdu si do kantošky pro papu a já pro změnu do krámu pro tequillu a ted co je lepší Honzíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 zadrec .Tak u nas je 5 stupnu,foukavo a slunko sviti.Snih mizi pred ocima . My už tady žádnej nemáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 aha tak to jo jdu si do kantošky pro papu ty delas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 zadrec .Tak u nas je 5 stupnu,foukavo a slunko sviti.Snih mizi pred ocima . My už tady žádnej nemáme se nedivim,kdyz mate tech 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 nazádárek lidi jsem tu zase...jéé to jsem ani nevěděl, že Kačud dělá u Klokojdy Ahoj Honzi, drž se ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Tady po snehu uz jen pamatky, ale vcera na Sumave to lezlo stejnym zpusobem Bylo tam +5,5C a dole pod horama mlha a -4C, bordel Zajimaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 aha tak to jo jdu si do kantošky pro papu a já pro změnu do krámu pro tequillu a ted co je lepší Honzíku bum,bum,tequlia - raj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Zajimaci Jardo, to je upravená náplň dvouplášťových tlumičů Variante drei, takže asi ranec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 jasně, že dělám jen do 17:00 jinak už mám nakoupeno na večer...bude se podávat metaxa šampus taky bude...taťka by si to tak přál... spíďák...to víš musím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 spíďák...to víš musím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 jezis, tady to vre, ja nestacim cist....a to jsem jeste cistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 a to jsem jeste cistej Jen aby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 jasně, že dělám jen do 17:00jinak už mám nakoupeno na večer...bude se podávat metaxa šampus taky bude...taťka by si to tak přál... spíďák...to víš musím a ze jsem tak msely,cipak se zivis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 jasně, že dělám jen do 17:00jinak už mám nakoupeno na večer...bude se podávat metaxa šampus taky bude...taťka by si to tak přál... spíďák...to víš musím a ze jsem tak msely,cipak se zivis ? pracuju pro Radio Svobodná Evropa ...takový to buřičský rádio proti totalitnám režimům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 a ze jsem tak msely,cipak se zivis ? Momentálně asi vejslužkou z kantýny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 a to jsem jeste cistej Jen aby... sem se nahodou vcera koupal woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Zajimaci Jardo, to je upravená náplň dvouplášťových tlumičů Variante drei, takže asi ranec... Uff, tak to bude opravdu RANEC, pry zatim delaj specialne pro VW group, ale kdyz vemu, ze "obyc" KONI FSD stojej 14-18k, tak tohle bude 3x tolik. To uz by byl lepsi elektronickej Maxtrac za shede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky