vittorio Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no za 20cku moc parady není No to teda ne... lancia delta 1,3 hihi, nebo stara fiesta, corsa, ale nevim...koukam radsi na golfiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no ja vim...potrebuje auto jenom na drkocani kousek tam a kousek sem lupicko chce taky...ale na to setrim na pozdeji...ani nemusi byt GTI chci toho naftaka, ale to je 100 litru jen to vrzne Nebuď soc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no ja vim...potrebuje auto jenom na drkocani kousek tam a kousek sem lupicko chce taky...ale na to setrim na pozdeji...ani nemusi byt GTI chci toho naftaka, ale to je 100 litru jen to vrzne Nebuď soc... nemam peniaze.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 a co tohoto kabrouše za 35? http://www.autohificlub.cz/forum/11/253333...+golf+kabrio/80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 nemam peniaze.... Neřiké...? To je můj případ...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 nemam peniaze.... Neřiké...? To je můj případ...!!! myslím že nejste sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 a co tohoto kabrouše za 35? http://www.autohificlub.cz/forum/11/253333...+golf+kabrio/80 Jako marné to věriú není, ale to je tak na generálku + nová střecha cca 20 - 25.000,- Káčé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 35 je dobry ale tohle nemuzu nechat stat venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 chlapi ja letim majte sa...kdybyste neco pekneho nasli dejte mi please vedet... dikes zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Jako marné to věriú není, ale to je tak na generálku + nová střecha cca 20 - 25.000,- Káčé... trošku (kompletně) poladit a je to hezky vozitko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 vitto čůs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 chlapi ja letimmajte sa...kdybyste neco pekneho nasli dejte mi please vedet... dikes zdarec Zdááááááár prcinóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 zdar vespolek jestli má někdo zájem jít do Sazka Arény na hokej Slávia - Pardubice na 19h pisněte mi na SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Ha...ha...halóóóóóóóó... Je tu někdo...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Ha...ha...halóóóóóóóó... Je tu někdo...??? zdar jak sviňa Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ja na skok,asi jdu zase hned spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ja na skok,asi jdu zase hned spat Srabe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Prosim? Furt se schovavat v posteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Zdar jak sviňa držtičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Zdar pivní bratře, co nového...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Zdar pivní bratře, co nového...? Zdar jak sviňa,ale byl jsem si hrát s laminátem a matlala patlala, smrdí to jak cirkus, blééé dáme škopky synci néé? -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Zdar jak sviňa,ale byl jsem si hrát s laminátem a matlala patlala, smrdí to jak cirkus, blééédáme škopky synci néé? -_- -_- A co laminuješ...? Nějakej board pro hi-fi zástavbu...? Woe já sem došel do knajpy a tam se eště furt betonujó podlahe, taxem pobral Medijum v lahvátorech a krimc domka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 A co laminuješ...? Nějakej board pro hi-fi zástavbu...?Woe já sem došel do knajpy a tam se eště furt betonujó podlahe, taxem pobral Medijum v lahvátorech a krimc domka... ale prozatím se stím seznamuju, dělam domky na repro a dál se uvidí jak se to povede Betonujou nějak dlouho né? Kua to medium u nás nevedem -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky