Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar jak sviňa plantážníci... -_--_--_-

Tak jsem ráno zběžně kontroloval nově přibyvší amatérky na freefoto.cz a co nevidím, kolegyně z práce, sedí v kanclu vedle našeho... :smich::smich::smich:

To só věci po ránu... ;)

Vloženo
Zdar jak sviňa plantážníci... -_--_--_-

Tak jsem ráno zběžně kontroloval nově přibyvší amatérky na freefoto.cz a co nevidím, kolegyně z práce, sedí v kanclu vedle našeho... :smich::smich::smich:

To só věci po ránu... ;)

zdarec kujone...asi by to chtelo nejaky nahled ;)

Vloženo
no safra porte lollol asi sikovna dcerecka lol

Slečna Martina, 23 let, vstupní kontrola kvality, bydliště Dolní Lhota u Blanska, zájmy silniční moto a jak tak koukám i další věci... :o

Vloženo
no safra porte lol  lol  asi sikovna dcerecka lol

Slečna Martina, 23 let, vstupní kontrola kvality, bydliště Dolní Lhota u Blanska, zájmy silniční moto a jak tak koukám i další věci... :o

vystizne a postacujici ;);) ze ji pozdravuju :smich::smich: jo a at si poseka zahradku uz to ma naky dlouhy :smich:

Vloženo
no safra porte lol  lol  asi sikovna dcerecka lol

vystizne a postacujici ;);) ze ji pozdravuju :smich::smich: jo a at si poseka zahradku uz to ma naky dlouhy :smich:

taky bych rekl

Vloženo
vystizne a postacujici ;)  ;) ze ji pozdravuju :smich:  :smich: jo a at si poseka zahradku uz to ma naky dlouhy :smich:

Asi to nechává včilkaj na zimu... ;):D

No to víš, bude zima, bude mráz kam se ptáčku kam schováš :smich::smich::smich:

Vloženo
vystizne a postacujici ;)  ;) ze ji pozdravuju :smich:  :smich: jo a at si poseka zahradku uz to ma naky dlouhy :smich:

Asi to nechává včilkaj na zimu... ;):D

hmm je to mozny...moheracek na zimu ;);)

Vloženo
Zdar jak sviňa Lubo, nenápadně se kolegyně zeptej kam se jezdí opalovat lol lol lol:palec2:

No co vim dle plánu dovolenky, tak koncem srpna byla na 10 dní v Chorvatsku a jinak to chodí ladit za 60,- Kč do solárka... ;)

Vloženo
Zdar jak sviňa Lubo, nenápadně se kolegyně zeptej kam se jezdí opalovat lol lol lol  :palec2:

No co vim dle plánu dovolenky, tak koncem srpna byla na 10 dní v Chorvatsku a jinak to chodí ladit za 60,- Kč do solárka... ;)

:smich::smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...