Robert777 Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Řeším klepot nových originálních brzdových destiček.Klepnutí nastane po rozjetí na zpátečku a přišlapnutí pedálu brzdy. Vyměnil jsem už i pouzdra vodících třmenů a nic. Nové jsou i kotouče. Nestalo se vám tohle někomu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 A víš jistě, že to jsou destičky? Mám stejný problém a nepřišel jsem na to čím to je. Silentbloky motoru, převodovky a v ramenech mám vyměněné. Dále pak nové spodní čepy a čepy řízení (axiální táhla). Nevím kde už hledat dál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Můžou to být destičk. Robert777 to píše správně Zkus dát jiné desky, které na sobě mají nalepenou tlumicí hmotu na ploše ,kde se dotýkají pístku a třměnu. http://www.hanza-autodily.cz/octavia-i-1u21u5/c-1192/ Stačí třeba Zimmerman. Ty neklepou. Jen si musíš vybrat jestli máš se signalizací opotřebení nebo bez. Nebo koupit bez signalizace a ze starých destiček použít konektor a propojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Tak to jsem překvapenej. Mám tam Ferodo Premier už po druhé, celkem na nich najeto 81tkm, 17 tkm na té stávající sadě a nikdy dřív to nedělalo. Kamarád ze servisu říkal, že snad už jedině homokinetický kloub tam může mlátit. Díky za info, zaměřím se na destičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Ferodo už není kvalita jako dřív. Kdysi je vyráběli ve Španělsku ale dnes už to dělají v Polsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 No tak si to vyzkoušej jak je popsáno v prvním příspěvku pomocí brzdy a couvnutí.No a potom ručo po demontáži kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 ...Nebo koupit bez signalizace a ze starých destiček použít konektor a propojit. Tak tohle mně zajímá jak chceš s destičky bez signalizace udělat destičku "signalizační". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Roman,tak nad týmto som taktiež rozmýšlal,ale prehadzoval som si to v hlave,aby som sem nenapísal nejakú blbosť....napadlo ma,že Pepa to myslí tak,že odcvakne ten samotný konektor zo starých doštičiek a pripojí ho na konektor kabeláže čo je na vozidle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert777 Vloženo 20. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 A víš jistě, že to jsou destičky? Mám stejný problém a nepřišel jsem na to čím to je. Silentbloky motoru, převodovky a v ramenech mám vyměněné. Dále pak nové spodní čepy a čepy řízení (axiální táhla). Nevím kde už hledat dál.... No vím to 100% že to jsou destičky,včera jsem přihnul ty plíšky a uvidíme co to bude dělat.Dnes to nekleplo ale včera po napnutí jednou ale méně , možná si to sedlo.No uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 nasadil si ich správne??..lebo uchytenie vonkajšej a vnútornej platničky je rozdielne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert777 Vloženo 20. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) A víš jistě, že to jsou destičky? Mám stejný problém a nepřišel jsem na to čím to je. Silentbloky motoru, převodovky a v ramenech mám vyměněné. Dále pak nové spodní čepy a čepy řízení (axiální táhla). Nevím kde už hledat dál.... Zvedni auto a vem kladivo nebo nějakou palici a klepni po pneumatice,jak to bude rezonovat tak je to ono.Nejlíp kdybys měl druhého u sebe a ten zapáčí ten třmen a ty zas klepneš a jak bude ticho tak je to v tom. EDIT: nasadil si ich správne??..lebo uchytenie vonkajšej a vnútornej platničky je rozdielne Neboj nasadil dobře,nejsem kretén Editováno: 20. Listopad 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 to som nenapísal,to by som si nedovolil..len som sa pýtal,človek nikdy nevie...a nečerti sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert777 Vloženo 20. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) Nečertím se neboj,nikdy jsem ty plíšky nepředepínal a v škodě mi řekne předepni. Editováno: 20. Listopad 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Roman,tak nad týmto som taktiež rozmýšlal,ale prehadzoval som si to v hlave,aby som sem nenapísal nejakú blbosť....napadlo ma,že Pepa to myslí tak,že odcvakne ten samotný konektor zo starých doštičiek a pripojí ho na konektor kabeláže čo je na vozidle No nevím. Rád bych věděl jak to myslel. Nicméně "signalizační" mají v sobě drátek, který je vyveden na konektor. Destička bez signalizace žádný drátek vevnitř nemá, není ani konektor, není ani co připojovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 však konektor odcvakne zo starých...jednoducho to "ošidiť" tým prepojením,aby mu nesvietila kontrolka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Ano přesně tak. Samozřejmě se dá kodováním tato funkce zrušit, ale do konektorů by zbytečně valila nečistota. Jde v podstatě o to , že nekterý šetřílek chce koupit levnější desky bez kontroly bez ohledu na to že kontrolu na přístrojovce nebude mít. Takže jak píše Libero odcvakne ze starých destiček konektor, propojí tyto dráty a narazí do protikusu na autě . Samozřejmě že kontrolka nebude funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Aha. Tak už tomu rozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 ja som vedel,že sa dohodneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert777 Vloženo 12. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 tak nikdo neřešil klepot destiček??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Ne, taky mi to klepne když zabrzdím při couvání. Zajímavé je, že mi třeba hned potom neklepne, když popojedu dopředu a zabrzdím znova. Ale neřeším to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert777 Vloženo 12. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 No a mě s takových blbostí chce jebnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 (editace) Kdyby mně mělo jebnout z každé blbosti, tak tu už dávno nejsem. PS: A to při takové stavbě baráku je takových situací daleko víc, to mi věř. Klepající destičky jsou NAPROSTO NEPODSTATNÁ VĚC ! Editováno: 12. Prosinec 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert777 Vloženo 12. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Njn nestavím barák ale víš jak s něčím se drbeš a h..no tak mě zajímá příčina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.