Publikováno Listopad 26, 201212 r Přemýšlím o koupi tohoto předehřívače motoru. http://auto.aukro.cz/motor-topeni-predehrivac-motoru-engine-heater-i2821678894.html Jelikož parkuji u baráku na zahradě, Byl by pro mě vcelku dobrý, ale jen jestli vůbec ohřeje auto Máte sním někdo zkušenost ? Díky
Listopad 26, 201212 r Libi se mi to, koupim to na hrani. Je to podezrele maly, nato ze v tom je spirala 1kw. Nema to termostat a ip 31 taky nic moc.
Listopad 27, 201212 r V popisu píše: "Předehřívač zahřívá kapalinu, která nepřetržitě zahřívá motor až do okamžiku, kdy bude předehřívač vypnut termostatem." takže kdo ví. 1 kW není moc. Vem si takové ty průtokače jak se montují k umyvadlům, třeba W-Therm, má to 3,5 kW. A krytí? Kdoví jak je to posuzováno. Zde je to "degradované" pravděpodobně tím, že není přívodní kabel zalitý napevno. Špatně to nevypadá, ale nejslabší článek vidím právě v tom čerpadle
Listopad 27, 201212 r 1kW je standardní výkon předehřehřevu u stacionárních motorgenerátorů. Do auta to bude bohatě stačit.
Listopad 27, 201212 r 1kw urcite staci na to aby ohral za nejakou dobu motor, ale pochybuju, ze stacil i ohrivat vzduch v kabine uvazoval jsem o: http://www.normans.c...tokove-ohrivace 2kw topeni, k tomu zdroj na 14v, kterym bych dobijel baterku a tocil ventilatorem v kabine, ale bohuzel k tomu neni cerpadlo, tohle je vyrazne lepsi edit: objednano, az to prijde, tak hned napisu jestli to k necemu je dobry csob si rekla 10% poplatek za platbu do zahranici ale porat to je levnejsi, nez to koupit na aukru od ceskych prodejcu za 3900,- edit 5.12.2012 uz je to doma, koupe bez problemu, ted to jestne nejaky vyzkouset a zadelat do auta v popisu je, ze po vypnuti termostatu pri 90stC bezi vodni pumpa, v dokumentaci prilozeny k vyrobku je nakresleny vnitrni schema zapojeni, a tam je vodni pumpa paralelne s topnou spiralou a k nim do serie termostat (vypne se to cele) a u termostatu napsano 50st, tak doufam, ze to bude fungovat viz text na aukru Upraveno Prosinec 6, 201212 r od zdesim
Prosinec 11, 201212 r up nemate nekdo typ na nejaky maly konektor, kterym bych prived 230 do auta? idealne s krytkou, maly, a dobre pridelatelny neco jako je euro koncovka (u pc) ale s krytem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.